Alex Zănoagă suferă enorm după despărțirea de Simina: "Mi se rupe sufletul când plec de lângă Dominic"

 Oana Pantazi
.

Alex Zănoagă și Simina Loicea, foști concurenți la Puterea Dragostei, și-au anunțat oficial despărțirea în urmă cu nici două săptămâni, drumurile lor separându-se din cauza unor neînțelegeri ireconciliabile. Iată însă că pentru Alex, obligat să stea departe de fiul său, este tot mai greu.:.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au cunoscut în emisiunea Puterea Dragostei, de unde au și plecat împreună. Aceștia s-au căsătorit și au împreună cu băiețel, pe nume Dominic. Lucrurile nu au mers chiar bine în relația lor, căci s-au despărțit de multe ori. De data aceasta însă, ruptura s-a produs în totalitate, iar cei doi parteneri de viață s-au despărțit.

alex-si-simina1alex-si-simina1

Alex Zănoagă suferă după despărțirea de Simina

Invitat în emisiunea 'Online Story by Cornelia Ionescu', Alex Zănoagă a vorbit despre despărțirea de Simina, dezvăluind că este extrem de afectat de faptul că un divorț va presupune și distanțarea de fiul său, pe care acum nu îl mai poate vedea zilnic, iar asta îl determină să nu intenteze încă acțiune de divorț, notează wowbiz.ro. Mai mult, fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut și dezvăluiri neașteptate cu privire la relația dintre soția lui și prietenul lor Alex Bobicioiu…

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv: 'Eram mereu supărată, plânsă… nu ne mai înțelegeam'

Citește și: Jador, mărturisiri surprinzătoare despre relația neîmplinită cu Simina Loica: „Am suferit…’

Citește și: Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale după o relație de 8 ani: „Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu”

Citește și: Ce cadou a primit Irinel Columbeanu de la Monica Gabor și fiica lor: „Ar fi fost altceva dacă erau alături de mine”

„Mi-a fost puțin greu să accept ideea că trebuie să plec de lângă copil. Copilul a văzut certuri timp de 7-8 luni, de când noi nu ne mai înțelegeam și nu mai simțeam nimic unul pentru altul. Atunci am zis să punem stop, să nu mai continuăm și fiecare să își vadă de treaba lui. O să rămânem prieteni pentru copil. Mi se rupe sufletul când plec de lângă el și când nu mai sunt lângă el. Și el știe chestiile astea”, a dezvăluit, printre lacrimi, Alez Zănoagă.

Alex Zănoagă se consideră trădat de prietenul lui cel mai bun

De asemenea, fostul concurent la Puterea Dragostei a făcut o dezvăluire șocantă, afirmând că între cel mai bun prieten al său, Alez Bobicioiu, și soția lui, Simina, au avut loc apropieri nepotrivite, motiv pentru care a luat decizia de a-l provoca pe acesta în ring. Atât soția sa, cât și cel pe care îl considera până recent cel mai bun prieten au negat însă cu tărie cele afirmate de Alex.

„Bobicioiu s-a dat prietenul meu, dar m-a trădat. Poartă mască, a venit la mine în casă. I-am zis În cazul ăsta, eu cred că Simina va ține cu mine. Normal așa ar fi, să țină cu tatăl copilului. Dacă ar fi să fie împreună, s-au făcut puțin de râs, mai mult Simina. Dacă e așa, e problema lor, să fie fericiți. Cred că mama ei era suficientă ac umăr de sprijin, nu eram nevoie și de un , a mai spus Alex.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton