Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au căsătorit. Primele imagini de la cununie

 Raiciu Adriana
.

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au căsătorit. Florinel Coman, unul dintrei mai cunoscuți fotbaliști din țara noastră, s-a căsătorit cu iubita lui, Ioana Timofeciuc. Evenimentul a avut loc miercuri, 1 iunie, iar primele imagini au fost deja postate pe rețelele de socializare. Iată ce ținute au ales îndrăgostiții pentru ziua cea mare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au căsătorit. În urmă cu doar câteva zile, Florinel Coman și-a cerut iubita însărcinată în căsătorie, iar momentul a fost extrem de special. Ei bine, miercuri, 1 iunie, fotbalistul și Ioana Timofeciuc au pășit în fața ofițerului de stare civilă și au spus cel mai sincer DA din viața lor.

coman-florinelcoman-florinel

Imaginile cu cei doi îndrăgostiți au apărut pe rețelele de socializare, iar fanii le-au apreciat imediat. Iată ce ținute au ales îndrăgostiții pentru ziua cea mare, dar și cum a arătat locația în care a avut loc ceremonia!

Citește și: Anamaria Prodan, acuzată că ar fi vrut să-i asigure lui Bebeto un loc în Naționala României pentru juniori: „Eu am niște îndatoriri față de copiii mei’

Citește și: Sahar Tabar a fost arestată! Celebră pe Instagram după ce a făcut 50 de operaţii estetice ca să semene cu Angelina Jolie, tânăra din Iran este acuzată de blasfemie

Citește și: Cariera lui Johnny Depp este în declin, după ce instanța a demonstrat că și-a bătut soția: „Mi s-a cerut să renunț la rolul din seria Animale Fantastice'

Citește și: Modul inedit în care Jorge și-a cerut soția în căsătorie: „Eram în baie, plângând amândoi’! Și iată-i, 10 ani mai târziu! / PICTORIAL DE FAMILIE EXCLUSIV

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au căsătorit

Florinel Coman este în culmea fericirii. Fotbalistul de la FCSB s-a căsătorit cu femeia cu care este într-o relație de ani buni și urmează să devină și tătic pentru prima oară. Miercuri, 1 iunie, sportivul a pășit în fața ofițerului de stare civilă și a spus cel mai sincer DA.

Pentru ziua cea mare, Florin să poarte o camașă albă și o pereche de pantaloni de aceeași culoare. Viitoarea mămică a străluciat la propriu în ținuta sa compusă dintr-un top cu mâneci și o fustă lungă. Imaginile cu aceștia au apărut pe rețelele de socializare, iar fanii le-au apreciat imediat și au lăsat zeci de comentarii pentru proaspeții căsătoriți.

Nașii de cununie al lui Florinel Coman au fost colegul său de la FCSB, Andrei Miron, și soția acestuia. De asemenea, și alți sportivi i-au fost alături în această zi importantă.

Florinel Coman o să devină tată pentru prima oară

În urmă cu doar câteva zile, Florinel Coman anunțat, prin intermediul unei postări pe contul său de socializare, că o să devină tată pentru prima oară. În dreptul imaginii, acesta a scris și un mesaj extrem de emoționant.

„Hey bebe, Mami și cu mine suntem nerăbdători să te cunoaștem, să te ținem în brațe și să-ți simțim mirosul pielii. Tu … tu suflet pur evoluat. Știu că avem atâtea povești să spunem, atât de multe lucruri de învățat unul de la celălalt. Tu ne alegi pe noi și noi te alegem pe tine …. pentru toată viața! 🦋', a scris Florinel Coman, în descrierea postării în care apare alături de iubita lui gravidă.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton