Cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit Andreea Bănică: ”Mi-am dorit tare mult”

 Cruceru Cristina
.

Cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit Andreea Bănică. Soțul ei este cel care i-a făcut marea surpriză și i l-a adus chiar în fața casei. Artista nu se aștepta deloc la această surpriză și a rămas de-a dreptul fără cuvinte. Andreea a ținut să le arate și fanilor ei, ce cadou frumos a primit, chiar de Ziua Copilului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică este în culmea fericirii! Celebra artistă a primit cel mai frumos cadoul, chiar de Ziua Copilului. Artista s-a bucurat enorm, atunci când l-a văzut pe soțul ei cu ce cadou minunat vine. Vedeta a avut parte de toate emoțiile posibile, pe care a reușit să le surprindă în câteva imagini, postate în mediul online. Fiul ei, Noah, a fost la fel de fericit atunci când a văzut ce achiziție nouă și-a făcut apariția chiar la poarta casei lor.

Andreea-Banica-cadouAndreea-Banica-cadou

Andreea Bănică are o relație foarte specială cu soțul ei, Lucian Mitrea. Cei doi sunt împreună de ani buni și au doi copii minunați, o fată și un băiat. Sofia și Noah sunt, cu siguranță, cele mai frumoase cadouri pe care artista le-a primit de la viață. Totuși, aceasta se bucură din când în când și de cadourile din partea soțului, care îi aduc zâmbetul pe buze și o fac fericită.

Citește și: De ce nu mai poate Andreea Bănică să rămână gravidă: „Mi-aș fi dorit trei copii'

Citește și: Ce dietă ține Andreea Bănică, la 43 de ani. La ce alimente a renunțat

Citește și: Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. Ce sumă trebuie să plătească actrița

Citește și: Rey și Eda de la Insula Iubirii au dormit împreună: „Am prins drag unul de celălalt”. Ce s-a întâmplat în toiul nopții

Cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit Andreea Bănică

Andreea Bănică a primit cadou o mașină de zeci de mii de euro. Soțul ei este cel care i-a adus-o direct la poartă, împreună cu un buchet mare de flori. Artista și fiul ei, Noah, au fost foarte încântați să vadă surpriza mult așteptată. Cântăreața a postat imaginile pe internet, acolo unde a primit foarte multe comentarii de aprecieri.

La mulți ani copii din lumea întreagă! Sper că v-ați primit cadourile. La noi a venit! ? Mi-am dorit tare mult mașină asta și nu doar eu ? Se vede cine este cel mai fericit?', a transmis ea.

Cât a costat mașina pe care a primit-o Andreea Bănică

Mașina pe care a primit-o artista costă destul de mult. Potrivit Fanatik, automobilul jeep Wrangler Rubicon verde ar valora peste 60.000 de euro. „Era o mașină pe care mi-o doream și mi-am luat-o, până la urmă. Cu greu, dar mi-am luat-o. Noi ne facem cadouri când avem ocazii și când ne place, când avem chef și stare, și bani. Eu mi-am dorit mașina și mi-am comandat-o. Dar nu știam când vine. M-am bucurat foarte mult, mai mult decât un copil', a declarat Andreea Bănică, la Antena Stars.

Noah, fiul ei, este foarte pasionat de mașini, deși are doar cinci ani. „Știe tot, tot ce ține de mașini. De unde, butoane… Cum pornește, cum se oprește, cum merge, cât prinde la oră. Eu nu știu oricum ce știe el. Am pornit. Suntem plecați, mergem la mare', a mai spus vedeta.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton