Presa spaniolă scrie că Shakira și Gerard Pique s-ar fi despărțit: „L-a prins cu altă femeie”

 Raiciu Adriana
.

Presa spaniolă scrie că Shakira și Gerard Pique s-ar fi despărțit. După 12 ani de relație, au apărut primele zvonuri legate despre despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique. Există zvonuri de infidelitate și se pare că fotbalistul de FC Barcelona ar fi plecat din căminul conjugal.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Că Shakira și Piqué sunt suflete-pereche nu mai e un secret pentru nimeni, între artistă și fotbalist existând o chimie extraordinară. În plus, cei doi îndrăgostiți împart până și ziua de naștere, ambii fiind născuți pe 2 februarie, doar că la distanță de 10 ani. Ei bine, după 12 ani de relație, au apărut primele zvonuri legate de o posibilă despărțire.

hepta_4258835-1024×847-1hepta_4258835-1024×847-1

Presa spaniolă a scris că fotbalistul de la FC Barcelona ar fi plecat deja din căminul conjugal și chiar că ar exista zvonuri de infidelitate, scrie Gsp.

Citește și: Shakira are probleme cu FISCUL spaniol pentru o datorie colosală

Citește și: Shakira, primele declarații despre problemele de sănătate.Artista putea să își piardă vocea

Citește și: Cine este Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin. A fost gimnastă

Citește și: Ce va face Darius Mabda cu premiul de la Românii au Talent, sezonul 12: „Cel mai mare vis al meu…’

Presa spaniolă scrie că Shakira și Gerard Pique s-ar fi despărțit

Potrivit spaniolilor de la El Periodico, Gerard Pique s-ar fi mutat deja singur, într-un apartament, pe fondul problemelor din cuplu. De asemenea, aceștia mai spun că fotbalistul locuiește acum în Barcelona și că în ultima perioadă s-a bucurat de viața noapte alături de prietenii săi, printre care și Riqui Puig de la Barcelona.

Motivul pentru care cei doi au ajuns la separare ar fi infidelitatea. Shakira și-ar fi prins partenerul cu o altă femeie, iar de atunci au decis să locuiască separat. Ce-i drept, nici nu s-au mai prezentat la evenimente împreună și nici nu au mai postat poze pe rețelele de socializare amândoi.

Separarea nu a fost confirmată de niciunul până la momentul actual.

De ce nu s-a căsătorit Shakira cu Gerard Pique

Chiar dacă formează un cuplu de ani buni, Shakira și Gerard Pique nu s-au căsătorit. Cântăreață a spus și motivul pentru care nu-și dorește să îmbrace rochia de mireasă.

„Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă privească ca pe soția sa, ci mai degrabă ca pe iubita sa, amanta sa. Ea ca acel fruct interzis. Prefer să-l țin mereu în alertă, atent. Prefer să se gândească că totul este posibil, depinde de comportamentul său’, a povestit Shakira în cadrul emisiunii 60 Minutes.

sursă foto- Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton