A slăbit 50 de kilograme după ce iubitul a părăsit-o fix înainte de nuntă și a ajuns Miss Marea Britanie 2020! Asta da răzbunare!

 Dumba Gabriela
.

Jen Atkin a fost aleasă Miss Marea Britanie 2020! Nimeni n-ar putea crede că tânăra de 26 de ani, considerată acum cea mai frumoasă femeie din UK, a fost cândva părăsită de un bărbat, chiar înainte de nuntă, din cauza greutății sale.

missmiss

Tot răul spre bine pentru Jen Atkin! Despărțirea de logodnicul său, în pragul nunții, i-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. Jen avea 240 de kilograme la vremea aceea și nici un gând să slăbească, doar că s-a ambiționat atunci când bărbatul pe care îl iubea a părăsit-o din cauza asta și răzbunarea care a urmat întrece orice imaginație.

În câțiva ani a reușit să arate atât de bine, încât a ajuns Miss Marea Britanie 2020.

Încă sunt șocată că am câștigat. Sunt atât de fericită încât nu pot explica în cuvinte. Chiar nu îmi vine să cred. Când am început să fac asta a fost doar pentru amuzament, nu mi-am imaginat cât de departe pot ajunge.

În urmă cu trei ani nici măcar nu mi-aș fi imaginat că pot deveni Miss Marea Britanie. Munca grea chiar este răsplătită. Să câștig această competiție a însemnat sfârșitul unui drum lung, dar minunat. Chiar dacă felul în care arăt s-a schimbat, personalitatea mea nu s-a schimbat și cred ca asta m-a ajutat.', a spus Jen Atkin, potrivit mirror.co.uk.

https://www.instagram.com/p/B8U81SJp8fm/?utm_source=ig_embed
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton