Horoscopul lunii martie 2020. Taurii își schimbă locul de muncă, iar Scorpionii stau prost cu dragostea!

 Dumba Gabriela
.

Berbec (20 martie – 19 aprilie)

Ai foarte mare grijă la prieteni în luna aceasta! Pe unii dintre ei îi poți pierde pentru că te vor lăsa baltă când ai cea mai mare nevoie de ajutor, alții își arată adevărata față și este posibil să fii dezamăgit, însă în egală măsură pot apărea oameni noi în anturajul tău care îți vor fi aproape pe viitor!

Taur (19 aprilie – 20 mai)

Martie se anunță a fi cea mai bună lună din an pentru tine! Există șanse mari pentru promovare la locul de muncă sau schimbarea lui cu unul, evident, mai bun, bonusuri și recompense și chiar o moștenire ce vă va schimba viața. Există șanse mari pentru parteneriate și colaborări profesionale avantajoase!

Gemeni (20 mai – 21 iunie)

Pentru tine este foarte bine aspectată casa călătoriilor! Vei face multe drumuri în această lună și vei pune la punct detalii pentru călătorii pentru tot anul, fie ele unele de relaxare sau privind locul de muncă. Nu-ți face griji în privința banilor care să susțină aceste planuri pentru că ei vor apărea de unde și, mai ales, când nu te aștepți!

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Devii mai responsabil ca oricând în această lună! Simți nevoia unor schimbări în viața ta, de la locul de muncă și până la casă sau mașină. Și este posibil să schimbi și locul în care ai trăit până acum, chiar și pentru o scurtă perioadă. Astfel îți recapeți energia pentru un an care se anunță spectaculos pentru tine!

Leu (22 iulie – 22 august)

Martie reprezintă, pentru tine, schimbări pe casa relațiilor și a căsătoriei. Fie că vorbim despre apariția unui nou partener cu mari șanse de a deveni unul pe viață, fie că apare un nou loc de muncă, așteaptă-te la schimbări mari în această lună. Ce se întâmplă acum poate determina traseul întregului an 2020 pentru tine!

Fecioară (22 august – 22 septembrie)

Te bucuri, în sfârșit, de armonia după care tânjești atât de mult! În relația de cuplu îți merge de minune, iar relaxarea ta se va simți și la locul de muncă. Vei fi productiv, cooperant și deschis unor schimbări ce se vor dovedi favorabile! Așa că, nu te opune propunerilor pe care le primești din partea colegilor de serviciu sau a partenerului de viață!

Balanță (22 septembrie – 23 octombrie)

Pentru tine, plouă cu invitații în călătorii, chiar dacă vorbim despre o plimbare pe malul mării noastre sau la capătul lumii! Vei fi pe drumuri în această lună, iar acest aspect este cum nu se poate mai avantajos pentru tine. Cunoști oameni noi și pui bazele unor colaborări avantajoase!

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Stai foarte bine la capitolul comunicare în acestă lună, stabilești foarte ușor relații noi și identifici exact beneficiile pe care le-ai putea obține de pe urma lor. Însă, în dragoste nu-ți merge strună și este posibil să apară certuri și chiar rupturi de partenerul de viață. Fii calm și tolerant și vei trece cu bine și de asta!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Apar ocaziile unor schimbări în carieră și se ivesc situații care te scot, o perioadă, din zona de confort. Acest lucru nu este neapărat rău pentru tine, având în vedere că ești un om al provocărilor, îți place să-ți testezi constant puterile și să demonstrezi că poți. Ai grijă, însă, la suprasolicitarea ce te poate paște dacă nu alternezi munca intensă cu pauzele!

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nu vei putea renunța la încăpățânarea ce te caracterizează, însă sfatul astrologilor este să faci tot posibilul pentru a o ține în frâu. Altfel, vei avea multe de pierdut, atât în carieră, cât și în viața personală. Acceptă că nu ai mereu dreptate, dă o pauză aerului de superioritate și fii cât de tolerant poți în martie!

Vărsător (19 ianuarie – 18 februarie)

Întâlnești oameni noi, legi prietenii care te vor ajuta să-ți îndeplinești unele dintre dorințele arzătoare, evoluezi în carieră și chiar poate apărea și prințul pe cal alb la care visezi de ceva timp. Casa relațiilor și a prieteniilor este bine aspectată pentru tine, în martie, și pui bazele unor colaborări care te vor ajuta în viitor.

Pești (18 februarie – 20 martie)

Oportunități de afaceri cu duiumul pentru tine, în luna martie. Depinde doar de tine să speculezi momentul și să nu ratezi șansele care ți se oferă. Dacă ești confuz, nu ezita să te consulți cu un prieten sau colaborator. Pe plan amoros, vei primi niște lecții de viață usturătoare pentru că ai tendința să renunți la tine de dragul partenerului!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton