Ştiați că Brad Pitt are un frate? Cum arată şi cu ce se ocupă Douglas Pitt. „Lumea ne confundă de trei ori pe săptămână!”

 Dumba Gabriela
.

În timp ce Brad Pitt este celebru pe Planetă şi unul dintre cei mai populari şi apreciaţi actori din toate timpurile, fratele său a ales cu totul altă lume, departe de cinematografie. Douglas Pitt nu are stea pe Aleea Celebrităţilor şi nici nu-l atrage actoria, chiar dacă a apărut în câteva clipuri publicitare, însă este un filantropist implicat în numeroase campanii umanitare.

‘OCEAN’S TWELVE’ FILM PREMIERE, LOS ANGELES, AMERICA – 08 DEC 2004‘OCEAN’S TWELVE’ FILM PREMIERE, LOS ANGELES, AMERICA – 08 DEC 2004

Douglas Pitt (53 de ani) este cu trei ani mai mic decât fratele lui celebru și patronează o companie dedicată mentenanţei şi reparaţiei computerelor cu sediu în Missouri.

„Sunt confundat de cel puţin trei ori pe săptămână cu fratele meu', spune el răzând.

Fratele lui Brad Pitt nu este doar un om de afaceri de mare succes, ci și un fotograf talentat, care face senzaţie cu imaginile pe care reuşeşte să le capteze într-un stil unic şi pe care le împarte cu publicul prin diverse expoziţii din New York, Pennsylvania, California, Minnesota și Missouri.

În plus, Doug s-a împlicat, de-a lungul anilor, în numeroase campanii umanitare și este numit Ambasador al Bunăvoinței pentru Tanzania.

Douglas Pitt nu excelează doar în sfera profesională, ci și pe plan sentimental. Fratele lui Brad Pitt este căsătorit de 30 de ani cu Lisa Douglas și au împreună trei copii: Reagan, Landon şi Sydney.

foto: Instagram, dougpitt.org

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton