Au trecut 9 ani de când a murit Mica de la Abracadabra. Mesajul emoționant al Magicianului Marian Râlea

 Dumba Gabriela
.

Au trecut deja nouă ani de când a murit Mica de la Abracadabra! Michaela Niculescu era fata blondă, foarte îndrăgită de fanii Abracadabra, și avea doar 31 de ani când s-a stins. Magicianul Marian Râlea posta, acum câțiva ani, un mesaj emoționant în memoria celei care a fost Prințesa Mica de la Abracadabra.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Au trecut 9 ani de când a murit Mica de la Abracadabra. Mica de la Abracadabra suferea de ciroză hepatică în stadiu avansat, boală care a răpus-o pe 14 martie 2013. Vestea morții ei înlăcrimat toată România pentru că era extrem de iubită de fanii Abracadabra, iar mulți ani după aceea, atât prietenii, cât și fanii tinerei care a murit la doar 31 de ani postau mesaje de dor și regret.

646×404-2646×404-2

Au trecut 9 ani de când a murit Mica de la Abracadabra

Mica de la Abracadabra aflase deja de un an că suferă de o boală teribilă care îi distruge ficatul, ciroza hepatică, dar a ales să-și ascundă povara față de apropiații săi. Cum nu a povestit nimănui despre drama prin care trecea, atât familia ei, cât și foștii colegi din Abracadabra au rămas șocați atunci când tânăra a ajuns în spital și, ulterior, s-a stins pe 14 aprilie 2013.

Tatăl ei crede că ciroza hepatică i-a apărut pe fond de oboseală.

Cred că a avut încredere în tinerețea ei, cum au încredere toți tinerii din păcate. Nu e ușor să muncești 12 ore pe zi, de Crăciun, de… Zic: Tăticule, de ce nu mi-ai spus? și ea evita.

Și atunci nu am vrut să o cert, nu poți să cerți un om bolnav. Nu mai știu ce să mai zic, dacă mă poate ajuta cineva cu ceva', spunea în ziua tragediei tatăl ei, Toni Niculescu, extrem de trist.

Ce mesaj a postat Mica de la Abracadabra în ultimele clipe de viață

În ultimele clipe din viață și înainte a fi internată la Terapie Intensivă, Mica posta un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, recunoscându-și boala.

'Nu m-am căsătorit cu cineva să-mi fie alături la bine și la greu, ci m-am căsătorit cu boala însăși. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar', scria Mica de la Abracadabra cu puțin timp înainte să închidă ochii.

Citește și: Andreea Marin, susținută de iubitul Adrian Brâncoveanu și de fiica Violeta la lansarea cărții sale:„Cand ma plangeam ca nu imi iese ceva, tatal meu…'

Citește și: Iulia Albu, declarații neașteptate despre Loredana Groza:'Decât ipocrizia totală a unor parașute…'

Citește și: Andreea Mantea a aflat cauza problemelor de sănătate:'Mă umflu toată și mă umplu de pete și de bube!'

Dana Rogoz era convinsă că Mica de la Abracadabra se va face bine

După ce au primit teribila veste cum că prietena lor este bolnavă, vedetele de la Abracadabra și-au arătat îngrijorarea și, în același timp, susținerea.

Mesajul nu este ca plângem, mesajul vreau să fie unul pozitiv. Are 31 de ani, organismul trebuie și poate să lupte. Trebuie să ne mobilizăm cu toții, să gândim pozitiv, să-i ajutăm cum mai putem pe acești părinți', spunea actrița Dana Rogoz, pe atunci.

Din păcate, în ciuda eforturilor tuturor și a gândurilor pozitive care s-au îndreptat către ea, Michaela Niculescu nu a mai putut lupta.

„Michaela Niculescu a murit în urma unui șoc hemoragic prin sângerare masivă. Fusese internată cu insuficiență hepatică, ciroză hepatică, a fost transferată de la Spitalul Universitar de Urgență București în urmă cu două săptămâni', a declarat atunci managerul Institutului Clinic Fundeni.

Ce mesaj emoționant a postat Magicianul Marian Râlea după ce Mica de la Abracadabra a murit

Marian Râlea a reamintit de decesul Micaelei și la patru ani după eveniment:

 'Bună dimineața! Vă întâmpin cu cel mai bun sfat cu care să ne începem zilele, în fiecare zi!, sau să le încheiem, în fiecare zi! CREDE îN TINE!

Ascultați de Mica, ea și de sus are grijă să credem în noi și în magia care se ascunde acolo. Au trecut 4 ani, nu te-am uitat, suflete! Vă îmbrățișez!', posta Marian Râlea pe Facebook, la patru ani după decesul Micăi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton