O refugiată din Ucraina ar fi fost agresată sexual de un preot, la o mănăstire din Maramureș

 Martin Lorena
.

O refugiată din Ucraina ar fi fost agresată sexual de un preot, la o mănăstire din Maramureș. O femeie de 22 de ani din Ucraina a fugit de teama bombardamentelor și a ajuns la o mănăstire din Maramureș. Deși se aștepta ca acolo să își găsească liniștea, lucrurile ar fi stat complet diferit. Aceasta a declarat că a fost agresată sexual de un preot în vârstă de 55 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

O refugiată din Ucraina ar fi fost agresată sexual de un preot, la o mănăstire din Maramureș. Pe data de 24 februarie 2022 au început atacurile armatei ruse în Ucraina. La acel moment, majoritatea persoanelor au decis să evacueze de urgență țara și să se îndrepte spre locuri mai liniștite. Printre acestea se numără și o tânără în vârstă de 22 de ani, care s-a adăpostit la o mănăstire din Maramureș. Deși se aștepta ca oamenii bisericii să îi ofere puterea și sprijinul de care avea nevoie, ea a primit un șoc incredibil.

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Zelenski, la 43 de zile de la începerea războiului: „În primul rând, Ucraina are nevoie de…’

Citește și: Modelele din Rusia își taie gențile Chanel pe Instagram, în semn de protest. Care e motivul

Citește și: Ucraina nu va accepta nicio pierdere teritorială în contextul războiului cu Rusia: „Vom lupta împotriva oricărui scenariu posibil

Citește și: Zelenski este pregătit pentru o întâlnire cu Vladimir Putin:Demnitatea noastră nu va salva vieți

O refugiată din Ucraina ar fi fost agresată sexual de un preot, la o mănăstire din Maramureș

O refugiată din Ucraina ar fi fost violată de un preot, la o mănăstire din Maramureș. Femeia în vârstă de 22 de ani a mers la Poliție pentru a declara că un bărbat de 55 de ani a agresat-o sexual, în perioada în care aceasta locuia la mănăstirea din satul Petrova. Purtătorul de cuvânt Ionela Cozma a oferit primele informații cu privire la această tragedie.

„Poliţiştii din municipiul Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie de 22 de ani din Ucraina cu privire la faptul că, în perioada 13-15 martie, în timp ce era cazată la o mănăstire din localitatea Petrova, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat de 55 de ani', a spus Ionela Cozma, potrivit Agerpres.

Deși ar fi trecut aproximativ o lună de când ar fi avut loc violul, tânăra nu s-a prezentat la Poliție decât astăzi, 18 aprilie.

Acum polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, pentru a stabili cele întâmplate.

Conform Antena 3, preotul a negat acuzațiile aduse. De asemenea, surse din rândul anchetatorilor afirmă că „povestea e cusută cu aţă albă”.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton