Andreea Mantea, nevoită să-și învețe băiatul să-i facă injecții, ca să-i salveze viața: „El mă moștenește, din păcate” 

 Borcilă Andreea
.

Andreea Mantea, nevoită să-și învețe băiatul să-i facă injecții, ca să-i salveze viața. Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii', de la Kanal D, și fiul ei David, au o relație mamă-fiu specială și își petrec cea mai mare parte din timp împreună. Din nefericire, vedeta tv suferă de alergii alimentare serioase, care îi pot pune viața în pericol dacă nu urmează sfaturile medicale. În aceeași situație este și fiul ei, care îi moștenește din problemele de sănătate cu care se confruntă. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea, nevoită să-și învețe băiatul să-i facă injecții, ca să-i salveze viața. Andreea Mantea s-a ales cu o boală autoimună imediat după ce l-a născut pe David, primul ei copil din fosta relație cu luptătorul MMA Cristi Mitrea. Vedeta suferă de alergii alimentare serioase, afecțiune pe care a moștenit-o și băiatul ei, în vârstă de șapte ani. Prezentatoarea tv a adoptat, între timp, un stil de viață sănătos, însă riscă să-și pună viața în pericol, dacă nu respectă sfaturile de specialitate. Ea s-a ales cu o afecțiune și un tratament pe viață. 

ANDREEA MANTEA A SLABIT 10 KILOGRAMEANDREEA MANTEA A SLABIT 10 KILOGRAME

Până acum, Andreea Mantea a reușit să-și țină afecțiunile sub control, iar boala și-a redus semnificativ din simptome. Au dispărut reacțiile adverse, a scăpat de kilogramele în plus și tenul ei arată din ce în ce mai bine. 

Citește și: Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme:”Am fost la un pas de depresie”

Citește și: De ce și-a pus Andreea Mantea icoane în cabina emisiunii Casa Iubirii:„Din prima clipă am observat că acest loc…'

Citește și: Ramona Păuleanu și-a botezat fiul, după ce a stat după 8 luni la terapie intensivă.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Andreea Marin își dorește să prezinte din nou „Surprize, Surprize', dar are o condiție:„Ar fi un succes!'

Andreea Mantea, nevoită să-și învețe băiatul să-i facă injecții, ca să-i salveze viața

Andreea Mantea și fiul ei, David, sunt acolo unul pentru celălalt și la bine, și la greu. Chiar dacă cei doi petrec timp împreună mereu și au o relație specială, ambii suferă de aceleași probleme de sănătate. Într-un interviu pentru Ego.ro, prezentatoarea tv a mărturisit despre tratamentul pe care îl ia pentru a menține sub control alergiile alimentare. În caz contrar, vedeta poate suferi un șoc anafilactic. 

„Umblu cu pastilele după mine și cu pen-ul de epinefrină ( n.r. injecție de adrenalină folosită ca tratament de primă linie pentru pacienții cu anafilaxie, un sindrom clinic care reprezintă cele mai severe reacții alergice sistemice).

L-am învățat și pe David să le facă. El mă moștenește din păcate. Are și el alergii la multe alimente. Ne omoară chimicalele', a precizat ea. 

Obiceiurile alimentare pe care Andreea Mantea le urmează acum 

Vedeta a mai spus pentru sursa citată că a slăbit foarte mult de când a adoptat un stil de viață sănătos. Ea s-a ales cu o boală autoimună imediat după ce l-a născut pe David. Fiul ei, din nefericire, i-a moștenit o parte din problemele de sănătate. 

„Am slăbit foarte mult. Mă laud singură. Azi mi-am pus o curea pentru că îmi cad pantalonii de pe mine. Acești pantaloni cad de pe mine, pantaloni care erau mulați, ca să înțelegi.

În două luni am reușit cu dietă normală. Adică cu mâncat sănătos, ca să zic așa. Adică am eliminat din prăjeli, sucuri, dulciuri, făinoase și carbohidrați, adică îi mănânc pe ăia sănătoși', a declarat vedeta postului Kanal D. 

Frumoasa brunetă crede că este doar un semn că ar fi trebuit să renunțe demult la obiceiurile nesănătoase. Acum, vedeta își ține sub control simptomele de care suferă.

„Lăsând la o parte lucrurile acestea cu slăbitul să știi că am devenit și foarte alergică la multe lucruri și atunci cumva este un stil de viață sănătos.

Eu oricum nu mai puteam să mănânc multe alimente. Am avut niște probleme de sănătate cu splina și îmi era greu să mănânc, a fost foarte greu. Nu mai pot mânca nimic din ce îmi plăcea foarte mult', a mai continuat Andreea Mantea. 

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton