Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor: „Greul pe care l-am dus aici...”

 Miniosu Alexandra
.

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor. O nouă ediție, o nouă eliminare la Survivor România 2022. Ștefania Stan a părăsit competiția, primind cea mai mică susținere din partea telespectatorilor PRO TV. Fosta concurentă a izbucnit în lacrimi la aflarea verdictului, însă a mărturisit că e mândră de parcursul ei în competiție. Iată ce altceva a mai spus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor. Duminică, 22 mai, concurenții Survivor au avut parte de o surpriză. Odată cu această ediție s-a dat startul desfășurării primelor probe individuale din acest sezon. Astfel, regulile emisiunii s-au schimbat radical. Tot în aceeași ediție, telespectatorii au aflat că Ștefania Ștefan a fost eliminată. După plecarea ei, în junglă au mai rămas 7 participanți.

stefania-stefan-eliminata-1stefania-stefan-eliminata-1

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor. Duminică, cei opt concurenți Survivor au făcut „cunoștință' cu probele individuale. Regulile emisiunii s-au schimbat radical, iar presiunea de pe umerii participanților a devenit și mai apăsătoare. Ei au fost anunți că în fiecare ediție vor avea și o eliminare.

Citește și: Câți bani a primit TJ Miles pentru participarea la Survivor:”Competiția asta schimbă mulți oameni”

Citește și: Mari Fica, dezvăluiri despre experiența Survivor:”Fizic deveneam tot mai lenți fără să vrem”

Citește și: Rey și ispita Eda, momente de tandrețe la Insula Iubirii.Cum a reacționat Lavinia: „Este clar…”

Citește și: Ce l-a determinat pe Ronan Keating de la Boyzone să-și aleagă o carieră în muzică:„Nu am fost grozav la școală, dar…' / EXCLUSIV

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor. După modificările făcute, fiecare concurent Survivor intră pe traseu în fiecare ediție, în cadrul mai multor probe. E vorba despre calificări, sferturi, semifinala și apoi finala, scrie click.ro. Atunci se află numele campionului zilei. Acesta se bucură atât de imunitate, cât și de o recompensă considerabilă.

După primele probe, în semifinala ediției de duminică au ajuns doar 4 concurenți Survivor. E vorba despre Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu, Oana Ciocan și Alex Nedelcu. Fiecare participant a intrat și s-a luptat pe traseu de două ori. În cadrul emisiunii de la PRO TV, egalitatea aduce cu sine manșa de departajare. Având în vedere că toți cei 4 participanți au ajuns la egalitate, ei au mai intrat încă o dată pe traseu.

Au mai rămas doar 7 concurenți la Survivor România 2022

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor. După cel de-al treilea „duel' de la Survivor, Marian Drăgulescu și Alex Nedelcu au fost desemnați câștigători. Astfel, cei doi concurenți au mers mai departe în „luptă', în prima ediție cu probe individuale din acest sezon.

Așadar, în urma rezultatelor, finala zilei de duminică s-a disputat între concurenții Marian Drăgulescu și Alex Nedelcu. Cel dintâi a ieșit câștigător, după ce l-a învins pe Alex cu 3 la 1. Marian Drăgulescu a fost numit campionul zilei. El a primit colanul de imunitate, dar și o recompensă generoasă: o zi de distracție în Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane.

Ștefania Ștefan a primit cea mai puțină susținere din partea publicului

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor. După ce l-a învins pe Alex Nedelcu, Marian Drăgulescu a putut să și aleagă doi colegi cu care să împartă recompensa. Atunci, el le-a numit pe Elena și Ștefania.

După votul colectiv din ediția de duminică de la Survivor, au fost propuse spre eliminare două nume, iar ambele au primit câte 3 voturi. Ele au fost Elena și Ștefania. Marian Drăgulescu l-a propus în mod direct pe Ionuț, precizând că hotărârea lui a fost, de fapt, una strategică.

Ștefania Ștefan a părăsit Survivor în lacrimi

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor. Unii concurenți de la Survivor au susținut că de acum nu vor mai nominaliza colegul pe care îl consideră cel mai slab, pentru că, spun ei, nu mai există echipa pe care să o poată trage în jos. Astfel, ei îl vor vota pe cel pe care îl consideră o amenințare pentru ei, în cursa către marele premiu. Însă, fiecare participant din Dominicană are o strategie diferită.

Așadar, cei 3 nominalizați au depins astfel de votul publicului. Ștefania Ștefan a primit cea mai puțină susținere din fața telespectatorilor, astfel că a părăsit Survivor România 2022.

„Sunt mândră de parcursul meu aici'

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor. La aflarea verdictului, ochii Ștefaniei Stan i s-au umplut de lacrimi. Fosta concurentă de la Survivor a susținut că a învățat multe lucruri în competiție și că, în ciuda greului pe care l-a dus în concurs, e mândră de parcursul ei.

„Totul ne este scris. Am învățat multe lucruri. M-au schimbat multe lucruri în bine. Greul pe care l-am dus aici…Am tras tare în fiecare zi aici, fizic, psihic. Am dat tot ce am putut, sunt mândră de parcursul meu aici. De tot ce am realizat în acest concurs.. Atât mi-a fost mie scris în cărți.', a spus Ștefania de la Survivor, printre suspine.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton