Roxana Vancea și Dragoș Paiu și-au botezat fiul. Ținuta îndrăzneață purtată de vedetă în biserică

 Oana Pantazi
.

Emoții mari pentru Roxana Vancea și Dragoș Paiu în acest weekend, când și-au botezat fiul. Zian a fost creștinat în prezența familiei și a apropiaților. Fosta asistentă TV a fost și ea în centrul atenției, Roxana alegând să poarte o rochie foarte îndrăzneață cu această ocazie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Într-o zi mare, de ziua Sfinților Constantin și Elena, Roxana Vancea (31) și soțul ei și-au botezat fiul, pe micuțul Zian, în cadrul unei ceremonii restrânse. La botez au participat apropiații familiei, rudele și câțiva prieteni, iar fericita mămică a atras toate privirile.

Roxana-Vancea-si-Dragos-Paiu-si-au-botezat-fiul1Roxana-Vancea-si-Dragos-Paiu-si-au-botezat-fiul1

Roxana Vancea și Roxana Vancea și Dragoș Paiu și-au botezat fiul

Pe 21 mai, de Sfinții Constantin și Elena, Roxana Vancea și Dragoș Paiu și-au botezat fiul, în cadrul unei ceremonii restrânse, așa cum și-au dorit. La eveniment au participat doar apropiații familiei, Zian primind taina botezului într-un cadru intim. Roxana povestea că a fost nevoită să amâne evenimentul din motive obiective, însă, iată, fiul ei a fost creștinat la zi marea.

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului său: „Nu avem de împărțit decât…'

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra și ce relație au părinții ei cu soțul ei, Dragoș: „La capitolul ăsta…'

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Bălan fetele, cât va fi plecată la Asia Express: Plec liniștită. Le-am făcut program pe zile'/ EXCLUSIV

Citește și: Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor: „Greul pe care l-am dus aici…'

„Cel mic a fost cu colicii, apoi a fost răcit, am tras cu o bronșolită, apoi am intrat în Postul Paștelui', dezvăluia Roxana Vancea.

În afară de Zian, care a fost vedeta zilei, și parinții săi au ieșit în evidență, și în special Roxana, care a ales să poarte o ținută extrem de îndrăzneață. Roxana și Dragoș și-au asortat ținutele, alegând să poarte alb în cea mai importantă zi a fiului lor. Vedeta a impresionat cu rochia scurtă, cu volane și decolteu generos pe care a ales-o pentru eveniment, ținută care i-a complimentat perfect silueta.

Zian a fost botezat la zi mare, o zi importantă, de altfel, pentru familia Roxanei, deoarece tatăl ei se numește Constantin, așadar pe 21 mai au fost doi sărbătoriți.

Când va avea loc nunta Roxanei Vancea

Roxana Vancea și Dragoș Paiu și-au botezat fiul într-un cadru intim, în schimb, vedeta anunță o petrecere ca-n povești cu ocazia cununiei religioase cu tatăl copilului său. Chiar dacă momentan nu știe când va avea loc pentru că nu ales o dată anume, Roxana este sigură că va da o petrecere pe cinste la care va invita toți prietenii.

„La nuntă vom facem cu toți prietenii. Să mai crească cel mic să putem să ne organizăm, suntem legați de mâini și de picioare, momentan nu am stabilit când o vom face’, spune Roxana Vancea.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil în anul 2019, însă din cauza pandemiei de coronavirus nu au reușit să facă încă nunta religioasă. Cuplul are un băiețel – pe Zian, iar Dragoș are un fiu, Milan, dintr-o relație anterioară.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton