În ce relație au rămas Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după despărțire: „Există sentimente care nu se pot șterge cu buretele”

 Borcilă Andreea
.

În ce relație au rămas Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, la câteva zile după ce s-au despărțit. Blondina și omul de afaceri au fost surprinși împreună, recent, într-un local de fițe din Capitală. Înainte să se întâlnească, vedeta a dat un interviu și a recunoscut că cei doi au trăit, în realitate, o frumoasă poveste de dragoste. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Acum câteva zile, Gabi Bădălău a anunțat, în social media, că el și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. Cei doi au format un cuplu timp de doi ani și au trecut prin mai multe împăcări și despărțiri, ținând de multe ori primele pagini ale ziarelor de scandal. În plus, afaceristul este încă în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu, mama celor doi băieți ai săi, care durează de aproape trei ani.

bianca-dragusanu-3-4bianca-dragusanu-3-4

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși, acum câteva seri, într-un local de fițe din București. Cei doi s-au întâlnit după ora 23.00, purtând fiecare o ținută elegantă. Fiul fostului ministru al Economiei i-a făcut o invitație blondinei, unde să discute mai multe aspecte, inclusiv despre împăcare, potrivit Cancan.ro. Vezi imaginile AICI

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre o împăcare cu Gabi Bădălău:„El acum regretă despărțirea'

Citește și: Gabi Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns Teo Trandafir:„Te uiți la televizor, corect?'

Citește și: Adda, surprinsă de gestul fiului ei. Ce a făcut micuțul Alexandru:”M-a rugat să-i dau…”

Citește și: De ce nu s-au cununat religios Marcel Pavel și soția lui, după 30 de ani de relație:'Vom face acest pas atunci când…'

În ce relație au rămas Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce afaceristul a anunțat despărțirea

La câteva zile de la despărțire, ambii s-au întâlnit într-un local exclusivist din Capitală, totul fiind la invitația lui Gabi Bădălău. Blondina și afaceristul au stat la o masă retrasă, unde au vorbit despre nemulțumirile pe care le-au avut în fosta relație de cuplu și care au fost motivele care au dus la despărțire. Totodată, el ar fi pus și câteva condiții pe care amândoi să le respecte în cazul unei împăcări, mai scrie sursa citată. Înainte de întâlnirea de joi seară, Bianca Drăgușanu a dat câteva declarații despre fosta poveste de iubire dintre ea și omul de afaceri, menționând că nu are cum să șteargă totul cu buretele. 

„E vorba de corazon, acum nu știm, nu am zis neapărat că nu, nici că da! Există niște sentimente care nu se pot șterge cu buretele! Și indiferent ce ar spune lumea, între noi chiar a fost o dragoste frumoasă și adevărată. Acum, că eu nu vreau să mai vorbesc, să mai dau detalii, pentru că nu cred în promisiuni și nu cred în lucruri din astea efemere, e partea a doua. Nu vreau să mai vorbesc despre chestia asta și mă abțin pe cât pot!', a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată anterior. 

Gabi Bădălău a făcut anunțul despre despărțire

Luni, Gabi Bădălău a anunțat că el și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. Afaceristul a făcut anunțul la InstaStory și a dezvăluit, printre altele, și motivul separării: nepotrivirea de caracter.

„După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație… în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase. Să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați’, a scris Gabi Bădălău atunci, la InstaStory.

Bianca Drăgușanu, prima reacție după anunțul oficial al despărțirii

Conform unor surse, mai scrie publicația citată, Bianca Drăgușanu ar fi fost cea care ar fi renunțat la relație. Blondina le-ar fi spus apropiaților ei că ar fi fost deranjată de episodul în care l-ar fi prins pe afacerist alături de mai multe femei, în casă.

„Mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai suntem într-o relație’, a declarat atunci Bianca Drăgușanu, pentru sursa citată.

De asemenea, la momentul respectiv, ea spunea că nu mai vrea să fie asociată cu Gabi Bădălău.

„Atât timp cât noi n-am avut niciodată un prezent, nu aveam cum să avem un viitor. Nu mă mai asociați vă rog cu acest personaj’, a adăugat ea atunci.

Bianca Drăgușanu, sunată în direct de fostul iubit

Bianca Drăgușanu a fost invitată, săptămâna trecută, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D. Gabi Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns gazda emisiunii, Teo Trandafir. Bianca Drăgușanu a început să vorbească despre situația curentă dintre ea și omul de afaceri. În tot acest timp, în care diva vorbea deschis despre lucrurile care au deranjat-o de-a lungul relației, Gabi Bădălău o suna insistent.

După mai multe apeluri, Bianca s-a uitat la Teo Trandafir și a rugat-o să răspundă în locul ei la telefon. Zis și făcut, prezentatoarea s-a conformat și a vorbit cu omul de afaceri.

„Te uiți la televizor, corect?’, a întrebat Teo Trandafir.

Bianca a confirmat faptul că Gabi Bădălău știa de apariția ei televizată. După ce vedeta Kanal D a vorbit cu omul de afaceri la telefon, a mărturisit că bărbatul avea o atitune calmă și relaxată, după voce.

Bianca Drăgușanu: „Eu mi-am dorit ca relația să fie privată'

Bianca Drăgușanu susține că Gabi Bădălău a rugat-o de nenumărate ori să păstreze discretă relația amoroasă, iar blondina s-a conformat. Ulterior, la despărțire, cei doi au avut o înțelegere conform căreia niciunul nu va vorbi public despre separare. Cu toate acestea, omul de afaceri a încălcat regulile, motiv pentru care Bianca nu s-a lăsat mai prejos. Ea a venit să își spună partea sa de poveste.

„Acest mesaj m-a obligat pe mine să vin în emisiune și să dau detalii pe care eu le-am ocolit. Eu mi-am dorit ca această relație să fie una privată. El face publice situații care ar trebui păstrate pentru noi. Și eu am provocat situația. Eu cred că regretă postarea (n.r. în care a anunțat despărțirea). Important nu este asta. Mi-aș fi dorit să nu vină să spună. El mi-a spus: nu vreau să apărem. El a postat ca să apară. De ce face asta?‘, a spus ea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton