Adda, surprinsă de gestul fiului ei. Ce a făcut micuțul Alexandru: "M-a rugat să-i dau..."

 Raiciu Adriana
.

Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit în vara lui 2016, iar în același an a venit pe lume fiul lor, Alexandru. Micuțul o surprinde mai tot timpul pe mama sa, însă de curând a lăsat-o fără cuvinte la propriu. Ce a făcut cu telefonul ei, când credea că nu îl vede nimeni. Cântăreața a povestit acum cu lux de amănunte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adda este o mamă extrem de dedicată și are o relație superbă cu fiul ei, cei doi fiind extrem de atașați unul de altul. De altfel, artista nu s-a sfiit niciodată să mărturisească faptul că Alexandru o lasă mai tot timpul fără cuvinte, fiind extrem de isteț. Însă, ca orice copil, micuțul mai are și momente în care face diferite prostioare.

adda-fiuadda-fiu

De curând, Adda le-a povestit fanilor ce a făcut fiul ei. Mai exact, acesta i-a luat telefonul mamei sale și a început să se filmeze, videoclipul ajungând pe rețelele de socializare. Iată ce reacție a avut vedeta când a văzut filmulețul!

Citește și: Ce dietă a ținut Adda ca să slăbească: „E bună și pentru oamenii care nu au nicio problemă de sănătate’

Citește și: Cum a reușit Adda să se vindece de diabetul de tip 2: „Nu mai am pentru că…’

Citește și: Jador, mărturisiri surprinzătoare despre relația neîmplinită cu Simina Loica: „Am suferit…’

Citește și: Procesul Elenei Udrea din Bulgaria, amânat din nou. Ce a declarat în drum spre sala de judecată

Adda, surprinsă de gestul fiului ei

Adda este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. De curând, le-a povestit internauților cum a reușit să o surprindă Alexandru, fiul ei. Ei bine, micuțul se pare că a profitat de un moment în care mama lui nu era atentă, i-a luat telefonul și a postat un videoclip pe TikTok.

Artista l-a descoperit după mai mult timp, când l-a văzut la o persoană care a repostat videoclipul.

„Trebuie neapărat să imi schimb parola. Mi-a luat telefonul acum ceva timp si a postat un video pe tiktok. (…) Ok. Aveam si un joc și am ajuns la nivelul 700 și ceva. (…) Când m-a rugat să-i dau telefonul pentru a vorbi cu tati (…) acum am observat ce a mai făcut pe lânga asta. Să înțelegeți, eu nu stiu cum se foloseste tiktok ul asta, eu ma fost ultima care și-a făcut conturile de Instagram, Facebook, orice și el… (…)', a povestit Adda în mediul online.

De ce doarme Adda cu fiul ei de 5 ani

Adda încă doarme în același pat cu fiul ei, dar, spune ea, are un motiv întemeiat pentru asta. De altfel, artista nu a ezitat să vorbească despre asta nici pe contul de socializare, unde a povestit că lumea se miră că încă face acest lucru, deși fiul ei și al lui Cătălin Rizea este deja mărișor.

Woow, are 5 ani și încă dormi cu el?! Da! Pentru că își dorește asta. Și eu îmi doresc. Pentru că vrea să se simtă în siguranță și eu vreau să-l știu liniștit. Pentru că e puiul meu și încă mă trezesc să îl învelesc. Îl verific dacă respiră bine, dacă are nasul înfundat sau dacă doarme într-o poziție ciudată. Da! Mă trezesc anchilozată. Îmi servește coate, picioare, dar nu aș schimba asta cu nici un somn de 5 stele. Acum câteva minute l-am învelit și l-am sarutat pe cap. S-a trezit și s-a întors spre mine. M-a luat în brațe, mi-a zâmbit și mi-a spus te iubesc, mami!’, apoi a oftat și a adormit la loc. Ora 02:35‘, a scris Adda pe Instagram.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton