Sorina Guță a fost operată de urgență, dar are încă mari probleme de sănătate: "A fost foarte grav. Două luni nu am voie să..."

 Dumba Gabriela
.

Sorina Guță a fost operată de urgență, dar are încă mari probleme de sănătate. Sorina Guță a fost operată de urgență la picior, acest moment greu adăugându-se altor probleme grave de sănătate pe care le are fosta soție a lui Nicolae Guță. Sorina a fost la un pas de moarte în urmă cu câteva luni, a ajuns în Turcia pentru anumite tratamente, iar acum așteaptă să i se refacă piciorul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sorina Guță a fost operată de urgență, dar are încă mari probleme de sănătate. După ce a aflat că suferă de boală care îi pune în pericol viața, Sorina Guță e confruntă cu alte probleme de sănătate la fel de serioase. A trecut printr-un alt necaz, fiind nevoie să fie operată de urgență. Două luni nu are voie să calce pe picior, după ce și-a rupt glezna.

70987098

Sorina Guță și-a rupt glezna și a fost operată de urgență

Sorina Guță și-a rupt piciorul de la gleznă și acum se află în perioada de recuperare. Nu are voie să calce cu piciorul operat în pământ vreme de două luni. 

„Acum am ieșit din spital, mi-am rupt piciorul și l-am operat. Acum sunt bine, slavă Domnului! Am călcat pe trepte greșit și mi l-am rupt de la gleznă. M-am operat acum câteva zile și astăzi sunt acasă. M-au operat, două luni nu am voie să calc pe picior, asta e, încercările vieții. Acum sunt acasă', a spus Sorina Guță, conform Spynews.

Citește și: Codin Maticiuc dezvăluie ce reprezintă tatuajele sale și de ce le-a făcut abia la 39 de ani:’Am tatuaje despre religie, alcool, scrieri personale’ / EXCLUSIV

Citește și: Actrița Sanda Toma a murit, la 88 de ani.Artista a fost crescută de călugărițe, după ce a rămas orfană la doar 5 luni

Citește și: Mircea Badea a criticat-o dur pe Ema Uta. Cum a reacționat iubita lui Alex Bodi:'Aveți o obsesie?'

Sorina Guță a fost consultată și de medicii turci

Medicii din Turcia i-au dat un diagnostic grav Sorinei Guță, fiind nevoie să fie supusă unei operații costisitoare prin care să i se schimbe valva principală de la inimă, care îi pompează sângele și duce oxigenul în plămâni. Din cauza lipsei banilor, fosta soție a lui Nicolae Guță a renunțat la ideea de a se mai opera curând.

„Nu m-am mai dus, că nu am mai avut când să mă duc. Am fost atunci, mi-au dat tratament și trebuia să mă întorc înapoi, dar nu m-am mai dus. Au fost multe cheltuieli cu medicamentele, tot ce mi-a trebuit, n-am mai avut bani să mă mai întorc din nou la turci. Zice lumea că nu m-am mai dus că am luat bani, dar doar nu i-am luat să mă distrez. Pot să mă justific cu bilete, cu medicii de acolo, că am fost„, a mai spus Sorina.

Sorina Guță este dependentă de oxigen, iar tratamentul pe care îl ia este, de asemenea, la fel de costisitor. Pentru moment, a decis să mai amâne intervenția chirurgicală.

„Trebuie să fac operația, dar dacă Domnul Iisus spune să nu o mai fac, nu o mai fac. Când mi-am rupt piciorul am fost și răcită, că de aia n-am fost atentă nici cum am călcat. Eu n-am voie să răcesc la plămâni, eu sunt dependentă de oxigen, dar n-am mai folosit o perioadă oxigen, m-a atins Dumnezeu cu mila lui.

Atunci când am răcit am început să iau iar oxigen, iar când am pus oxigenul la nas, când să mă dau jos de pe trepte jos am călcat greșit și mi-am rupt piciorul. A fost foarte grav, dar Dumnezeu nu e ca omul, Dumnezeu e Dumnezeu.', a mai zis Sorina Guță, conform aceleiași surse.

Sorina Guță nu mai cântă manele

După ce a fost la un pas de moarte din cauza problemelor de sănătate, Sorina Guță a decis să nu mai cânte manele, ci muzică creștină.

„Nu mai cânt muzică de lume. Cânt muzică creștină. Muzică a fost lăsată de Dumnezeu să fie laudă pentru el„, spunea Sorina Guță acum câteva luni.

Artista spune că și-a găsit chemarea și că așa se simte mai implinită ca niciodată.

Nu am mai cântat din 2020. O singură dată m-am reîntors în industrie, dar nu s-a mai putut. Așa am simțit, să cânt doar pentru Dumnezeu. El este bun, el este este mamă, el este tată, el este tot. Pe el trebuie să îl lăudăm. Întodeauna Dumnezeu m-a salvat, a fost cu mine, a fost protecție pentru mine„, a mai adăugat fosta soție a lui Nicolae Guță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton