Sorin Bontea și Răzvan Fodor, șocați de experiența trăită la Asia Express. Cel mai mult i-au impresionat localnicii: "Eu nu am niciun cunoscut care ar proceda în felul ăsta"

 Oana Pantazi
.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat nu doar 30.000 de euro, premiul competiției Asia Express, ci și o experiență de viață inedită, datorită căreia între ei s-a legat o prietenie și mai strânsă. Iată ce povestesc cei doi concurenți despre momentele cele mai impresionante din competiție!

Sorin Bontea și Răzvan Fodor nu au intrat ca favoriți în această competiție, însă au format o echipă extraordinară și au câștigat un capital uriaș de simpatie. În pofida faptului că ceilalți concurenți i-au poreclit „bătrâneii”, cei doi au demonstrat, în finală, unde i-au învins pe Speak și pe Ștefania, că vârsta e doar un număr.

Când ajungi la 50 de ani, te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste! Da, vârsta chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin. Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. Așa am descoperit că încă mai duc și duc bine!, povestea Sorin Bontea după competiție.

„Filipinezii sunt de o căldură şi de o bunătate dezarmante”

Și într-adevăr, atât Sorin, cât și Răzvan au demonstrat că sunt niște adversari de temut, în pofida vârstei. Au alergat, au făcut autostopul, au mâncat ouă de o mie de ani, ciorbă de găină cu sânge și tofu împuțit, pe scurt, nu au pregetat de la nimic pentru a-și atinge scopul. La întoarcere, cei doi au povestit, printre altele, cât de mult i-a impresionat comportamentul localnicilor din Filipine și din Taiwan, într-un interviu pentru Adevărul.

„Aproape că nu era zi în care să nu ne mirăm de ceva, şi nu era stage în care să nu ne şocheze de-a dreptul alte lucruri. Totuşi, oamenii ăia primesc nişte străini în casele lor, printre copiii şi familiile lor, fără a avea vreo frică. Am fost şocat când unul dintre localnici, după ce ne-a cazat, ne-a anunţat că el la 4 dimineaţa pleacă la serviciu şi că ne va lăsa cheia, să închidem noi casa şi să plecăm când se porneşte cursa. Câţi dintre noi ar face aşa ceva? Eu nu am nici un cunoscut care ar proceda în felul ăsta. Filipinezii sunt de o căldură şi de o bunătate dezarmante. Şi în Taiwan am dat de oameni sufletişti, dar apogeul a fost în Filipine”, a mărturisit Răzvan Fodor.

„Am căutat cazare în fiecare seară, ăsta este formatul, astea sunt regulile competiţiei. Am ajuns în două ţări cu culturi complet diferite. Din Filipine, o ţară preponderent rurală, în super dezvoltatul Taiwan. Da, oamenii erau diferiţi. În afară de faptul că vorbeau engleză, filipinezii erau mai calzi, stabileam mai repede o conexiune cu ei. Am întâlnit şi în Taiwan oameni minunaţi, dar a fost foarte greu să trecem peste bariera de limbă. Sunt un popor ceva mai rece, care păstrează o anumită distanţă şi în relaţiile personale”, l-a completat Sorin Bontea, conform sursei citate.

Foto: Facebook, Instagram

Fodor-si-Bontea-1024×683-2Fodor-si-Bontea-1024×683-2

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton