Cine este Andrei Ștefănescu. A participat la Asia Express sezon 1. A trecut printr-un divorț dureros, dar acum are o familie superbă

 Lupescu Anca
.

Andrei Ștefănescu a devenit cunoscut pe piața muzicală din România, de pe vremea când forma trupa „Alb Negru', împreună cu Kamara, în anul 2004. 

media-135817475380683600media-135817475380683600

El a a făcut parte din formația Todomondo care a reprezentat România la concursul Eurovisiondin 2007, la Helsinki, cu melodia Liubi, liubi, I love you.

Citește și: E adorabil! Cum arată Ayan, fiul lui Andrei Ştefănescu!

Dacă nu ar fi urmat o carieră în muzică, Andrei s-ar fi aplecat către sport. Ar fi vrut să devină profesor de sport sau antrenor de fotbal. 

Citește și: Schimbări la Antena Stars. Andrei Ștefănescu nu va mai prezenta matinalul alături de Nasrin Ameri. Cine vine în locul artistului

A fost căsătorit cu Sylvia

A fost căsătorit cu cântăreața Sylvia, însă au divorțat, după ce aceasta l-a înșelat cu un tânăr de 20 de ani. 

Andrei a angajat un detectiv pentru a strânge dovezi împotriva soției sale. 

„Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte. Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de al altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile', a mărturisit Andrei, la emisiunea „Happy Hour', de la Pro TV.

Sylvia şi Andrei Ştefănescu s-au căsătorit civil în 2009

„Eu i-am făcut cunoştinţă cu acest băiat. Cred că tot ceea ce s-a întâmplat cu acest băiat a fost un test, pe care ea l-a picat cu brio. Eu sunt convins că e îndrăgostită de el, chiar dacă ea spune că a fost doar o joacă. I-a trimis mesaje în care îi spunea că îl iubeşte. Ea spunea despre el că e un copil. Mi-e ruşine să spun lucrurile astea. Vina lui cea mai mare a fost că venea în aceleaşi locuri în care eram şi eu. Nu pot să îl condamn, având în vedere că are doar 20 de ani, decât pentru lipsă de bun simţ şi tupeu', a spus cântăreţul.

Citește și: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au avut recent probleme de sănătate. Medicii au fost chemați pe platourile de filmare de la Antena 1

„Va trebui să împărţim casa, maşina. Firma este ai ei, nu am niciun aport la ea, nici la terenul, pe care l-a primit cadou de la mama ei. Am strâns toate actele, mâine merg la primărie. Pentru mine subiectul Sylvia este închis. Ea mi-a spus că nu vrea să ne despărţim, că este păcat să dăm cu piciorul la tot ce am construit. Trebuia să se gândească la acest lucru înainte să facă ce a făcut. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu am făcut un copil. Nu ştiu ce aş fi făcut în acest caz. Cred că eram la balamuc acum', a mărturisit cântăreţul, la vremea aceea. 

La rândul ei, Sylvia a declarat: „Eu, iubindu-l foarte mult pe Andrei, am încercat să mă schimb pe mine şi să mă duc pe drumul lui. Apoi, am realizat că nu acela este drumul meu, voiam altceva. Nu eram neapărat neglijată, dar îmi dădeam seama că nu mai vreau asta. Ajunsesem în depresie gravă, eram apatică, nu mă mai bucuram de nimic. Cu Iulian am fost prietenă foarte bună, iar la un moment dat, inexplicabil, s-a produs scânteia între noi. Atunci mi-am spus că ce s-o întâmpla, s-o întâmpla. Aşteptam ca Andrei să afle adevarul şi să facă el pasul asta, să iniţieze el divorţul. Dacă Andrei nu afla adevărul îi spuneam eu”, a mărturisit Sylvia.

În 2019 s-a căsătorit cu Antonia

Andrei Ștefănescu s-a căsătorit în secret cu Antonia, cea împreună cu care are și un băiețel. 

 Cununia civilă a avut loc în Sinaia, iar artistul a declarat: Am vrut să fie ceva doar al nostru'.

Nu am avut timp să plâng. Emoția a fost una frumoasă, pentru că ne-am dorit mult timp să se întâmple acest eveniment. A fost o emoție firească, nu ceva stresant. Totul a decurs firesc și chiar rapid', a mărturisit mireasa Antonia în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Am ținut secret total. Am vrut să fac departe de București, de toată nebunia. Sinaia este un oraș care mie îmi trezește amintiri extraordinare. Mi-am petrecut o parte din copilărie aici, în vacanțe. E un oraș de care sunt foarte legat sufletește. Am zis că am făcut o dată la primărie, nu mai fac. O fac în altă parte, că poate iese mai bine', a declarat Andrei Ștefănescu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Andrei Ștefănescu a mai dezvăluit că fiul lui, Ayan, în vârstă de doi ani, a cărat buchetul miresei în permanență.

Citește și: Probleme pentru Andrei Ştefănescu la Asia Express. Cu ce se confruntă coprezentatorul

Artistul a devenit, între timp, om de televiziune și a prezental matinalul Antena Stars, alături de Nasrin Ameri.

După câteva schimbări în grilă, Andrei a fost înlocuit de la matinal.

'Vreau să îi mulțumesc lui Nasrin pentru tot ce am trăit alături de ea, pentru felul în care m-a primit și m-a făcut să mă simt aici, pentru că trebuie să vă anunț că pentru mine astăzi este ultima emisiune la matinal. De miercuri, Dima va fi cel care îmi va lua locul, eu urmând să prezint o altă emisiune alături de Majda, seara, începând de la ora 19:45. Vă mulțumesc pentru faptul că v-ați uitat la noi, îi mulțumesc lui Munti pentru mâncare pe care mi-a făcut-o în tot acest timp, îi mulțumesc și Olguței și cine știe, poate viața ne va mai aduce împreună', a spus Andrei Ștefănescu în cadrul emisiunii 'Star matinal'.

Andrei Ștefănescu a participat la Asia Express sezonul 1: Drumul Dragonului, iar în sezonul 2: Drumul Elefantului a devinit coprezentator.

La Asia Express sezonul 1, Andrei Ștefănescu a participat alături de Liviu Vârciu și au reușit să iasă pe locul 2. 

Provocările de la Asia Express au fost enorme, însă cel mai dificil li s-a părut celor doi mâncarea asiatică.

„Nouă nu ne plac condimentele, nu suntem adepții mâncărurilor picante…mai avem puțin și scoatem flăcări! Am mâncat coriandru, lemongrass, piper în toate formele, boabe, tocit, râșnit, verde, negru, alb…iar boia la fel. Cred că India este singura țară care mai pune puțin de piper peste boia, să fie și mai iute, iar chilli la sfârșit.', au mărturisit Liviu și Andrei.  „Eu aș ucide pentru o ciorbă de perișoare, de pui sau de pomana porcului.', a declarat Liviu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton