Lili Sandu, dezvăluiri fără perdea despre perioada sarcinii: "Soțul spune că are altă femeie lângă el acum, mi-au crescut sânii foarte mult!"

 Dumba Gabriela
.

Lili Sandu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Însărcinată în aproape șapte luni, vedeta abia așteaptă să-și strângă la piept primul copil și se bucură de sarcină. La rândul său, tatăl copilului este din cale afară de bucuros, spune Lili, datorită felului în care transformările sarcinii și-au pus amprenta asupra viitoarei mămici.

lili_decolteulili_decolteu

„Vă salută și bebe. Mulțumesc lui Dumnezeu este minunat, este cuminte și din burtică. Îi ofer cea mai frumoasă viață, citesc, ascult muzică, sunt zen, meditez. E un copil răsfățat deja. Nu îl cresc singură, cu tatăl copilului ne vedem în weekend. E prins în perioada asta, e destul de dificil pentru el. E prins de dimineața până seara.

Avem o viață înainte să fim împreună. Este destul de complicat, dar mă bucur că o am pe mama la mine. Îmi satisfac plăcerile culinare acum. A fost o perioadă destul de dificilă, dar acum suntem bine. Îi multumim lui Dumnezeu că nu există niciun caz COVID în familiile noastre. În cazul nostru, sarcina este un miracol de la Dumnezeu. M-am îngrășat 11 kilograme acum, dar nu mi-ar fi plăcut să trec prin sarcina asta cu supă. Asta nu înseamnă că trebuie să rup frigiderul în două, dar mă simt mult mai frumoasă și femeie acum.

Bine, soțul spune că acum are o altă femeie lângă el, mi-au crescut sânii foarte mult. Cred că niciun bărbat nu se plânge de asta', a povestit Lili Sandu în emisiunea lui Teo de la Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton