Cum arăta Ramona Olaru înainte să devină faimoasă: era brunetă și avea alt stil vestimentar. Transformarea este incredibilă

 Oana Popoiag
.

Ramona Olaru, asistenta de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' face furori cu fizicul său apetisant. La 26 de ani, vedeta arată senzațional și este una dintre cele mai curtate femei din România. Înainte de a deveni celebră, însă, arăta cu totul diferit. În urmă cu șapte ani, Ramona era brunetă și încă nu apelase la nicio intervenție estetică.

Ramona Olaru este una dintre cele mai atrăgătoare femei din România și una dintre cele mai populare, după ce a devenit sexy-asistenta de la 'Neatza cu Răzvan și Dani'. Frumoasa de 26 de ani face furori cu formele sale și este în plină ascensiune în televiziune. Înainte de a fi colegă cu Răzvan și Dani, unde a înlocuit-o pe Flavia Mihășan, aflată în concediu de maternitate, Ramona a făcut parte din echipa emisiunii Prietenii de la 11'.

Cum arăta Ramona Olaru înainte să devină celebră

Dar înainte de toate acestea, Ramona Olaru era o tânără ambițioasă, studentă la Agronomie, având un look complet diferit. În 2013, vedeta era brunetă, aborda un cu totul alt stil vestimentar și nu apelase încă la chirurgul plastician. Interesant este că Ramona a participat la casting la Neatza cu Răzvan și Dani în anul 2013, însă fără succes la vremea respectivă.

Ramona Olaru a renunțat cu timpul la brunet, devenind blondă și a apelat la intervenții estetice, fiind deschisă în această privință. Anul trecut, imediat după ce a divorțat, vedeta a călcat pragul medicului estetician pentru corectarea ridurilor nazogeniene.

Ramona Olaru de la Neata cu Răzvan și DaniRamona Olaru de la Neata cu Răzvan și Dani

Foto: Instagram, captură video Antena 1

Citește și: Ilinca Vandici se află în izolare de două luni: „Am ieșit din curte de 3 ori, când am mers la magazinul de pe strada mea”. La ce trucuri a apelat pentru a-și păstra starea pozitivă / INTERVIU

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton