Ramona Păun, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV, se pregătește de nuntă: "Logodnicul meu este principala sursă de fericire. Abia așteptăm să devenim părinți" / INTERVIU

 Cica Cristina
.

A pătruns în casele tuturor cu noutățile din sport, însă Ramona Păun este o persoană extrem de discretă. Știm foarte puține despre ea, însă cu toții am observat că este o persoană caldă și empatică. Iată câteva detalii din viața Ramonei Păun, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV!

Ramona-Paun-1Ramona-Paun-1

Cum se poartă Ramona Păun când nu o vede nimeni? Cine ești tu, dincolo de micul ecran?

Când nu mă vede nimeni, mă port la fel ca atunci când sunt văzută. Detest măștile pe care unii oameni le poartă în funcție de context. Sunt o persoană caldă, empatică, activă, perfecționistă, setată să învăț în permanență lucruri noi. Am o teamă uriașă de penibil și am tendința de multe ori să văd jumătatea goală a paharului. Pun suflet în tot ce fac, sunt o prietenă loială, nu tratez nimic cu superficialitate, nici oamenii, nici situațiile și cred cu tărie în Dumnezeu. Sunt extrem de exigentă cu mine, dar tolerantă cu ceilalți.

În afară de sport mai ești pasionată de croitorie… de unde a pornit această pasiune?

Din copilărie mi se trage plăcerea asta pentru croit. Stăteam ore în sir să le fac haine păpușilor din resturi de materiale pe care le ceream croitoreselor la care mergeam să-mi fac haine pe comandă. Lucram chiar și-n miniatură, făceam hăinuțe pentru jucăriile din ouăle cu surprize. (râde) ) În copilărie, la sărbătorile și evenimentele importante, purtam mereu haine noi făcute la croitoreasă, după modele desenate de mine.

Citește și: Prezentatoarea Pro Tv Ramona Păun a fost cerută de nevastă! Bărbatul care i-a furat inima e rudă cu un mare actor

Ești o prezență serioasă la pupitrul știrilor… ce te face să râzi? Ce te face fericită?

Cosmin, logodnicul meu, e principala sursă de fericire și râsete. (zâmbește) Sunt înconjurată și de prieteni și colegi cu un umor savuros, așa că nu duc lipsă de râs. (râde) Călătoriile sunt un motiv de fericire, reușitele oamenilor dragi, drumețiile făcute vara prin zona de munte unde am copilărit, pasiunile mele sau puținul timp petrecut cu familia.

Și dacă tot am ajuns la subiectul fericire, vorbește-ne puțin despre bărbatul care ți-a furat inima. Cum te-a cucerit? Care sunt calitățile pe care le apreciezi cel mai mult la el? Ce face să te mulțumească? Ce anume te deranjează?

E un om bun, tandru, foarte atent la nevoile și visurile mele, ambițios și puternic, care mi-a oferit protecție și sprijin în cele mai grele momente ale mele. Sunt și situații în care încăpățânarea amândurora mai face să iasă scântei, dar, pentru că avem o comunicare foarte bună, tensiunea se stinge rapid.

Citește și: Corina Caragea nu are operaţii estetice:”Aş strica armonia. Lasă aşa!”

Coperta-Viva-martie-3Coperta-Viva-martie-3

Deși sunteți destul de discreți, ați anunțat că urmează să vă căsătoriți, apoi că mai amânați puțin nunta. Cum stați la acest moment cu pregătirile?

Suntem la început cu pregătirile și încă mai căutam localul care să ni se potrivească perfect. Au fost câteva piedici în ultima vreme care ne-au forțat să mai amânăm nunta, dar acum suntem mobilizați și ne concentrăm pe organizarea ei.

Ești emoționată? Ți-ai ales deja rochia de mireasă? Cum va arăta?

Emoțiile probabil se vor simți în apropierea nunții, acum încă mă gândesc relaxată la organizarea ei. N-am ales încă rochia, însă am câteva modele în minte și am început deja să scormonesc pe internet. Cu siguranță, va fi o rochie simplă, cu detalii fine.

Sunteți pregătiți pentru următorul pas: să deveniți părinți?

Abia așteptăm acel moment! Vorbim tot mai des despre cum vom fi oare ca părinți, ce lucruri trebuie să corectam la noi, astfel încât să fim părinții perfecți pentru copilul nostru. Sunt sigură că vom face o echipă foarte buna și vom fi părinți foarte implicați.

Care sunt cele mai mari temeri? Legate de ideea de a deveni mamă și în general…

Ca mamă, mă tem ca nu cumva să fac alegeri greșite pentru copilul meu în educația lui, în felul în care o să-i modelez, inevitabil, personalitatea, să nu-i transmit și lui temerile și nesiguranțele mele. În rest, cele mai mari temeri sunt legate de cei dragi, de sănătatea și siguranța lor. Îmi fac mai multe griji pentru ei și mai puține pentru mine.

Interviul integral poate fi citit în numărul de luna martie al revistei VIVA!

Foto: PR, Facebook

Citește și: Corina Caragea a donat sânge de 1 martie.Care este starea ei de sănătate / EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton