Ciprian Marica, filmat cu soția unui prieten într-o cameră de hotel. Bărbatul l-a prins în flagrant: i-a bătut la ușă și l-a invitat la o discuție! VIDEO

 Dana Enache
.

O filmare compromițătoare, al cărei personaj principal este Ciprian Marica, a fost făcută publică azi, de cotidianul local Ziarul de Cluj. Fostul fotbalist a fost filmat într-un hotel de lux din Cluj, la bustul gol, imediat ce a ieșit dintr-o cameră pe care se pare că o împărțea cu soția… unui prieten.

ciprian-marica-si-ioana-marcu-vacanta-grecia-3ciprian-marica-si-ioana-marcu-vacanta-grecia-3

Este, cu siguranță, cel mai fierbinte și controversat subiect monden al anului 2020. Personajul principal? Nimeni altul decât Ciprian Marica, recunoscut, de altfel, pentru faptul că este unul dintre cei mai curtați bărbați din showbiz-ul românesc, reușind să învârtă femeile pe degete, încă din adolescență.

Surpriză, în urmă cu doar cîteva ore! Ziarul de Cluj a difuzat o înregistrare video, din august 2019, în care apar fostul internațional Ciprian Marica, care are o relație de cinci ani și doi copii cu Ioana Marcu, și Ana Muntean, o femeie măritată cu Florin Muntean, fiul fostului șef Transgaz.

Filmarea este făcută chiar de soțul femeii, cel care a mers în fața camerei de hotel, știind sigur că Ciprian Marica se află acolo cu partenera lui de viață. Ciprian Marica a ieșit la bustul gol, acoperti doar de un prosop, și a încercat să poarte un dialog cu prietenul său, încercând să-l convingă să se îndepărteze de ușa camerei. Acesta a refuat vehement și a cerut să iasă și soția… ceea ce s-a și întâmplat, după câteva minute bune.

'E fain la Cluj?', a întrebat Florin Mintean Jr. după ce Marica a deschis ușa. 'Poți să îmi arăți și mie camera asta, că n-am văzut-o niciodată. Te rog, frumos, lasă-mă să intru, promit că nu fac nimic', a mai spus bărbatul, în timp ce Marica încerca să-l convingă să plce. 'Nu vreau să mergem nicăieri, te rog frumos, lasă-mă să intru. Oricum stau aici până iese (n.r. Ana Muntean). Promit că nu-i fac nimic. N-am nicio treabă, nu vreau să mă țigănesc cu tine', a insistat Florin Muntean, în timp ce Marica încerca să se îndepărteze de ușa camerei în care stătea.

Monologul lui Muntean a continuat: „Sunt foarte calm! Ciprian era în prosop fiindcă îi era cald, nu? Ați povestit, ce-ați făcut? Ești de cea mai joasă speță. Doar ce-mi spusesei că ți-e scârbă să te atingă altcineva. Nu-mi zice că e prima oară, și la mare ați rămas la Loft, știu foarte bine', a declarat bărbatul.

Ciprian Marica nu este căsătorit, cu forme legale, dar are o relație de lungă durata cu Ioana Marcu, fost fotomodel, acum medic de meserie, împreunp având doi copii.

Ciprian Marica, prima reacție: „Vă rog să mă sunați peste 10 minute”

Contactat de reporterii Cancan.ro, Ciprian Marica a răspuns la telefon, inițail, dar apoi s-a eschivat, semn că nu dorește să comenteze nimic pe marginea acestui subiect. 'Vă rog, sunați-mă peste 10 minute', ne-a transmis Ciprian Marica. Zis și făcut, numai că după 10 minute ne-am lovit de anunțul sec al 'robotului'. 'Abonatul are telefonul închis. Vă rugăm să lăsați mesajul după semnalul sonor'. 

Cine este Ana Muntean, femeia din camera de hotel

Așa cum am precizat, filmarea a fost realiată în luna august 2009. Se pare însă că, între timp, relația dintre Ana Muntean și soțul ei, Florin Muntean, funcționază în continuare. Cei doi locuiesc împreună, iar Ana participă la un concurs organizat de emisiunea Neatza, intitulat cea mai sexy mămică. De altfel, Ana și Florin Muntean au, împreună, doi copii. Femeia este absolventă a Facultății de Sport, a făcut sport de performanță, iar acum postează, din izolare, exerciții fizice ce pot fi făcute la domiciliu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton