Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să mănânce din farfuria lui Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite: "Exagerează foarte mult..."

 Dumitrache Laura
.

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să mănânce din farfuria lui Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut un moment de „protest' în ediția de luni seara, și nu au vrut să guste din farfuria lui Cătălin Scărlătescu. Cei doi au avut de făcut câteva afirmații referitoare la atitudinea lui Scărlătescu, care i-a deranjat în ediția trecută a emisiunii Chefi la cuțite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să mănânce din farfuria lui Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Cei trei chefi ai emisiunii culinare de la Antena 1 au avut momente tensionate în ediția de luni seara. Comportamentul lui Cătălin Scărlătescu pare că i-a deranjat pe Sorin Bontea și Florin Dumitrescu care au refuzat să guste din farfuria pregătită de colegul lor.

scarlatescuscarlatescu

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit câteva preparate, iar acestea au fost gustate de invitați speciali. Bontea și Dumitrescu s-au declarat deranjati de atitudinea colegului lor, motiv pentru care nu au vrut să guste din rețeta sa.

Citește și: Cine este Raluca Luciana Todea de la Chefi la Cuțite.Are o fetiță

Citește și:Jurații de la Chefi la cuțite intră în conflict. Ce greșeală fac unii dintre concurenți:„Ceva nu e în regulă. Așa ceva nu se face'

Citește și: Cine i-a pus lui Dan Negru porecla „zgârcitul':„Eram ținta lui preferată'

Citește și: Elena Chiriac a spus adevărul despre relația cu Alex Delea:”Am ales să stau un pic mai retrasă”. Vor juca împreună într-un film

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să mănânce din farfuria lui Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut un moment tensionat în ediția de luni seara. Cei trei au avut un schimb de replici, iar Bontea și Dumitrescu au refuzat să mănânce din farfuria lui Scărlătescu. Cei doi chefi s-au declarat deranjați de comportamentul colegului lui.

'Facem pace azi? Nu facem pace. Știi ce ai merita? Să nu îți gustăm din mâncare. Indiferent de câte ori îți gustăm din mâncare și tu zici că habar nu avem despre mâncare, și zici că avem ceva cu tine. Indiferent de ce aș spune', a spus Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu: „Exagerează foarte mult”

Florin Dumitrescu a explicat și el care a fost motivul pentru care a refuzat să mănânce din farfuria pregătită de Cătălin Scărlătescu. Chef Dumitrescu susține că Scărlătescu își laudă prea mult farfuria, în timp ce are o părere deloc bună despre farfuriile colegilor lui.

'Data trecută, la battle-ul doi, momentul în care am gustat din toate farfuriile, la final de tot eu m-am întors la farfuria lui Cătălin să o gust pe a lui, și voiam să îl felicit și să îl laud că era o farfurie care mi s-a părut foarte interesantă ca gust, că avea gust de ostropel. Sunt momente când efectiv exagerează foarte mult în ceea ce înseamnă farfuria lui, versus farfuria noastră', a explicat Florin Dumitrescu.

Un concurent a fost eliminat din echipa lui Scărlătescu

În ediția de luni seara, la finalul unui duel plin de emoții, un concurent a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut un bucătar din echipa sa de aur galben. După degustare, chefii au acordat notele care au adus un deznodământ neașteptat.

Gina Pistol a anunțat notele la final și s-a aflat care este concurentul eliminat de la Chefi la cuțite în ediția 23. Cătălin Broica, concurentul lui Scărlătescu a primit 9 puncte, motiv pentru care a fost eliminat din concurs.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton