Actorul Leslie Jordan, din „American Horror Story”, a murit într-un accident rutier. Avea 67 de ani

 Dumitrache Laura
.

Actorul Leslie Jordan, din „American Horror Story', a murit într-un accident rutier. Îndrăgitul actor din serialele „Will & Grace' şi „American Horror Story', s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani. Leslie Jordan a încetat din viață în urma unui accident de mașină, luni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul Leslie Jordan, din „American Horror Story', a murit într-un accident rutier. Actorul Leslie Jordan a murit, luni, într-un accident de mașină produs în Los Angeles. Celebrul comediant se afla la volanul mașinii sale, în Hollywood, Los Angeles, când și-a pierdut cunoștința din cauza unei probleme medicale și a intrat în peretele unei clădiri, informează TMZ.

Leslie Jordan a muritLeslie Jordan a murit

Jordan era un actor veteran, iar în 2006 a câștigat premiul Emmy pentru actor invitat într-un serial de comedie pentru activitatea sa în „Will & Grace'. A apărut în emisiuni de televiziune precum  „Ally McBeal', „Ugly Betty', „Lois & Clark: The New Adventures of Superman', „Hidden Palms', „Star Trek: Voyager', „Caroline in the City', „Pee-Wees Playhouse', „Reba', „Boston Public', „Nash Bridges' și „Boston Legal', precum și în filme precum „Ski Patrol', „Roadside Rodeo', „Love Ranch', „Southern Baptist Sissies' și „Statele Unite vs. Statele Unite ale Americii'. Billie Holiday'.

Citește și: Cine i-a pus lui Dan Negru porecla „zgârcitul':„Eram ținta lui preferată'

Citește și: Elena Chiriac a spus adevărul despre relația cu Alex Delea:”Am ales să stau un pic mai retrasă”. Vor juca împreună într-un film

Citește și: Eclipsa de Soare din 25 octombrie 2022.La ce oră se poate vedea în România

Citește și: Ana Baniciu a fost jefuită în timpul unui concert. Hoții i-au spart mașina:”Le doresc să le cadă mâinile!”

Actorul Leslie Jordan, din „American Horror Story', a murit într-un accident rutier

Leslie Jordan, actor, scenarist și cântăreț, cunoscut pentru rolurile sale din  „Will & Grace', „American Horror Story' și „Hearts Afire', a murit într-un accident rutier. Regretatul actor se afla la volanul mașinii sale când i s-a făcut și a pierdut controlul mașinii. Din păcate, medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Mașina în case se afla Jordan s-a izbit de partea laterală a unei clădiri la intersecția a două străzi.

Leslie Jordan a câștigat în 2006 premiul Emmy pentru actor invitat într-un serial de comedie pentru activitatea sa în  „Will & Grace'. A interpretat trei personaje diferite în trei sezoane diferite din serialul „American Horror Story' al lui Ryan Murphy, apărând în episoadele „Coven', „Roanoke' și „1984'.

Jordan a câștigat milioane de urmăritori pe rețelele de socializare

În 2020, regretatul actor a câștigat milioane de urmăritori pe Instagram datorită videoclipurilor sale pline de umor postate pe parcursul pandemiei. Leslie Jordan s-a născut în Tennessee, iar în 1982 s-a mutat în Los Angeles și a început să devină celebru câțiva ani mai târziu. De la vârsta de 20 de ani s-a luptat cu abuzul de droguri și alcool, iar în 2010, Jordan a anunțat că este abstinent de 13 ani.

Nu numai că a fost un mega talent și o plăcere să lucrezi cu el, dar a oferit un sanctuar emoțional națiunii într-unul dintre cele mai dificile momente ale sale. Ceea ce i-a lipsit la înălțime a compensat prin generozitate. Si măreție ca fiu, frate, artist, comediant, partener și ființă umană. Să știm că a părăsit lumea la apogeul vieții sale profesionale și personale este singura consolare pe care o putem avea astăzi', a transmis agentul său.

Cine a fost Jordan Leslie

Jordan Leslie i-a dezvăluit mamei sale la vârsta de 12 ani care este orientarea sa sexuală. Actorul a fost cel care a povestit momentul, dar în stilul său unic. „I-am spus mamei mele că am crezut că se întâmplă ceva. Nici nu știam cuvântul gay. Nu a scos Biblia, așa cum mă așteptam să o facă. A spus: „îmi este foarte teamă că dacă alegi această cale, vei fi ridiculizat', a spus el pentru People în 2021.

Potrivit lui Leslie Jordan, cheia pentru succesul în industria de divertisment este: „Trebuie să ai un început puternic. Întotdeauna trebuie să ai un punct cu care să închei. Partea de mijloc este cea cu adevărat dificilă'.  

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton