Sora Deliei și soțul ei, dați afară din restaurantele din Dubai. „Te-ai îmbrăcat ca un sărman”

 Lixandru Livia
.

Situație incredibilă pentru sora Deliei și soțul ei. Aflați în Dubai, Oana și Răzvan au fost dați afară din trei restaurante, iar artista a explicat într-un video postat pe contul de socializare de ce au fost puși într-o astfel de situație.

Oana-CosanzeanaOana-Cosanzeana

Cei doi au fost refuzaţi de cele 3 restaurante, pentru că soţul vedetei purta pantaloni scurţi.

„Am fost împreună cu soţul meu la restautantele de aici şi nu ne-au primit nicăieri, pentru că soţul meu iubit este în pantaloni scurţi! Iar mesajul meu pentru cele 3 restaurante care ne-au dat afară este… Nu pot să vă zic acum!', spune Oana în filmare.

La un moment dat, Oana a vrut să se „răzbune' pe cei care s-au comportat în acest fel cu ei.

„Soţule, ia vino-ncoa’, că te-ai îmbăcat ca un sărman! Voiam să pun o melodie, dar nu mă lasă soţul meu. A zis că ar fi foarte urât şi ieftin din partea mea să postez aşa ceva!', a completat sora Deliei.

„Aici Oana Consânzeana, pe lux şi opulenţă! Voiam să vă zic că soţul meu a făcut infarct, când am deschis chestiile astea din mini-bar care costă cât costă. Nu suntem pe lux şi opulenţă! Pare, dar nu suntem! Mâncăm şi noi 5 ciocolăţele de-astea!', a zis ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton