Accesorii clasice indispensabile pentru garderoba ta anul acesta

 bogdan.galca
.

Hainele clasice sunt indispensabile pentru garderoba oricărei femei care vrea să arate mereu şic. Acelaşi lucru este valabil şi pentru accesorii. Importante pentru a personaliza ținuta, accesoriile de modă reflectă pur și simplu arta de a te îmbrăca bine. Piesele de bază clasice vor oferi mereu eleganţă şi bun gust oricărei ţinute. Indiferent de vârstă şi stilul vestimentar adoptat, femeia care îşi doreşte o garderobă practică şi în acelaşi timp în tendinţe trebuie să investească în câteva accesorii de bază.

Bijuteriile

Multe persoane cred că stilul clasic este echivalent cu minimalismul, însă acest lucru nu este adevărat. Stilul clasic este polivalent, fiind potrivit atât pentru o ținută de birou, cât și pentru una de seară, în orice sezon și pentru orice vârstă. În toate momentele şi circumstanţele, bijuteriile fac parte integrantă din moda cotidiană. Ce piese sunt considerate indispensabile de stilişti? Un colier îmbracă şi desăvârşeşte topurile şi partea de sus a rochiilor. În plus, oferă ţinutei o notă şic, fără să o încarce prea mult. Cerceii trebuie să se facă remarcaţi prin mărime, culoare şi formă. Brățara de tip manșetă este suficient de lată și oferă personalitate unei ținute, rămânând în același timp discretă. Nu în ultimul rând, o broșă, fie ea vintage sau unicat, este acea piesă care va atrage mereu atenția.

În acest sezon, una dintre tendințele în vogă în materie de bijuterii sunt inelele fine clasice, dar purtate grupat, mai multe pe fiecare deget. Stilurile se pot combina pe aceeași mână, la fel și materialele din care sunt realizate inelele, argint, aur galben și roz. Nu ezita, deci, să cauți câteva bijuterii aur online sau în magazinele specializate pentru a-ți completa look-ul și a fi în tendințe. Vei face, de fapt, o investiție pe termen lung.

Pantofii

Pantofi sunt acel element care pur și simplu dă tonul unei ținute. În acest caz, tendințele primează, dar există câteva modele pe care ar trebui neapărat să le ai în garderobă. O pereche de încălțări cu talpă ortopedică, negre, sunt confortabile și protejează glezna. Poți opta și pentru o versiune de vară, respectiv sandalele cu talpă ortopedică. Pantofii clasici cu toc subțire, tot de culoare neagră, sunt perfecţi atât la pantaloni, inclusiv jeanși, cât și la rochii și fuste. Alege însă un model simplu și elegant. O pereche de sandale cu toc va desăvârși o ținută de seară, în timp ce balerinii sunt la modă de ani bunu și pot fi purtați cu orice fel de haine. Pentru un stil casual, optează pentru pantofi sport, neapărat albi. Aduc originalitate ținutei, indiferent că sunt purtați cu o fustă plisată sau cu jeanși slim, oferind un look parizian.

Anul acesta, pe podiumurile de modă a reapărut, de altfel, un model de pantof considerat clasic, cel cu toc și baretă subțire – Mary Jane. Odinioară rezervat ţinutelor de birou plictisitoare, acest pantof revine cu un design jucăuş şi în culori îndrăzneţe.

Gențile

Pentru a găsi cel mai potrivit model, trebuie să iei în considerare câteva criterii. O geantă neagră de zi trebuie să fie de mărime medie, de tipul celei de poștaș. Se potrivește atât la o ținută sofisticată, cât și la una simplă. O poșetă din piele neagră este potrivită pentru o ținută de seară. Pentru că atrage atenția asupra mâinilor, trebuie să fie elegantă, șic și sobră în același timp.

În 2020, poţi miza pe un model clasic ce revine la modă: geanta de tip găleată. Însă poţi să renunţi la nuanţele tradiţionale de negru, gri sau alb. Alege în schimb albastru, roz sau galben. Indiferent de culoare, vei putea să porţi acest model şi în anii care vor veni.

După ce te-ai asigurat că deții accesoriile clasice esențiale, nu îți mai rămâne decât să îți completezi garderoba cu acele haine „must have' ale sezonului care te vor ajuta să își definești stilul. 

Sursa foto: Pexels.com
(P) Material publicitar realizat în colaborare cu aursiargint.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton