Ea e cea mai sexy atletă din lume! De ce a refuzat Alica Schmidt să apară în Playboy

 Oana Pantazi
.

La 21 de ani, Alica Schmidt este nu doar o sportivă de perspectivă, ci și una dintre cele mai sexy femei din lumea sportului. Deși ar putea face bani frumoși din asta, cea mai sexy atletă din lume a refuzat să pozeze în Playboy.

Superba nemțoaică Alica Schmidt s-a calificat la Jocurile Olimpice din acest an, de la Tokyo, unde urmează să concureze la categoria 4×400 de metri. La doar 21 de ani, sportiva are deja în palmares – alături de colegele sale – medalia de argint la Europenele U20 din 2017, precum și medalia de bronz la Europenele U23 de anul trecut.

Pe cât este însă de dăruită ca sportivă, pe atât este Alica Schmidt de frumoasă, aceasta atrăgând atenția unor branduri importante – este sponsorizată de Puma -, dar și faimoasei publicații Playboy, după ce a fost declarată de publicația Busted Coverage, din Australia, drept „cea mai sexy atletă din lume”.

Nu știu de ce am obținut acest titlu

Evident, Alica Schmidt s-a făcut remarcată și în mediul online, sportiva având 625.000 de urmăritori pe Instagram, care îi urmăresc cu febrilitate postările sexy. Asta i-a făcut, cu siguranță și pe cei de la publicația Playboy să o oferteze pe frumoasa atletă. Alica a refuzat însă să pozeze goală, susținând că obiectivul ei este să fie o atletă bună și atât. În plus, sportiva este și foarte modestă, considerând că… e prea mult titlul pe care l-a primit.

„Nu știu de ce am obținut acest titlu (n.red. cea mai sexy atletă din lume). Sportul e pe primul loc pentru mine. Sunt mii de fete pe Instagram care arată bine, dar nu au fani acolo, ceea ce e interesant. Și ăsta e un sport de competiție pentru mine”, a spus Alica.

Foto: Instagram

Alica-SchmidtAlica-Schmidt

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton