Andreea Tonciu, singură împotriva tuturor la "Bravo, ai stil! Celebrities": "Mi se pare că sunt foarte invidioase"

 Cica Cristina
.

Andreea Tonciu nu mai este în conflict doar cu Maria Ilioiu la „Bravo, ai stil! Celebrities”, ci se află în război cu mai multe colege din emisiune.

Andreea-Tonciu-2-1Andreea-Tonciu-2-1

Nemulțumirile Andreei Tonciu cresc de la emisiune la emisiune. Andreea Tonciu susține că fetele din emisiune se poartă urât cu ea și sunt invidioase, oferind drept exemplu momentul din gală când niciuna nu a vrut să danseze, scrie cancan.ro.

Citește și: Raluca de la Bambi, replică usturătoare pentru Maria Ilioiu, după scandalul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Crești pe trotuar, îl iei după tine…”

Mi se pare că sunt foarte invidioase și nu am înțeles de ce. Eu în fiecare moment sunt cu zâmbetul pe buze, dansez când trebuie să dansez… Eu am făcut un show atât de mare încât ele au simțit să stea pe scaun. Mi s-a parut atat de urat din partea lor… Cand mai am momente de acest gen, va rog frumos sa va ridicati de pe scaun. Sunteti niste ‘moarte’, cand stati acolo si nu faceti absolut nimic. Publicul vrea sa ne vada altfel, da? Am văzut ce ați dansat, v-ați ‘rupt toate!’. Până și juriul s-a ridicat', și-a exprimat Andreea Tonciu nemulțumirea față de colegele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Deși au avut numeroase conflicte până acum, Maria Ilioiu a explicat la wowbiz.ro că nu a vrut să o eclipseze. Până și eu, după toate conflictele cu Andreea, am dansat pe scaun. Am zis să nu o eclipsez. Mi-a plăcut momentul'.

Nu o să mă eclipsezi tu niciodată!', a venit ca un fulger replica Andreei Tonciu.

Citește și: Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Tu te uiti cum arăți…”. Schimb de replici fabulos

Mie îmi place să stau și să privesc, asta nu înseamnă că mie nu mi-a plăcut momentul tău. Chiar am felicitat-o la final', s-a scuzat și Raluca Tănase.

Tot indignată, Andreea Tonciu susține că fetele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” cântă manele la machiaj, însă în platou nu vor să danseze pe acest gen de muzică.

Citește și: Cine este Maria Ilioiu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Are un trecut controversat în televiziune

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton