Drama Georgianei de la Insula iubirii. Fosta concurentă a pierdut o sarcină: ”Era fetiță”

 Stamen Diana
.

Durere fără margini pentru Georgiana, fosta concurentă de la 'Insula iubirii'. Tânăra a pierdut sarcina și a suferit enorm. Georgiana era însărcinată în cinci luni când a primit vestea tristă.

Georgiana sau Jojo cum i se spunea la Insula iubirii a primit una dintre cele mai grele lovituri de la viață. Fosta concurentă de la Antena 1 era însărcinată în 5 luni și urma să aibă o fetiță. Fericirea ei a fost umbrită când a aflat că bebelușul i-a murit în pântece.

Fosta concurentă de la Insula iubirii se mândrea cu burtica de gravidă și aștepta cu mare nerăbdare să-și strângă micuța la piept. Din păcate, Georgiana și-a neglijat sănătatea în ultimul timp, iar asta a dus la pierderea sarcinii.

„Tragedia s-a întâmplat când eram gravidă în cinci luni. Era fetiţă. Eram foarte fericită şi abia aşteptam să se întâmple minunea. Din păcate… A fost o sarcină cu probleme, iar în perioada respectivă am avut nişte necazuri, cu mama. Mi-am neglijat sănătatea, iar stresul şi problemele şi-au pus amprenta şi au condus la pierderea sarcinii', a declarat Georgiana pentru Spynews.

Georgiana a venit la Insula iubirii alături de iubitul ei de la vremea respectivă, Cristi. Cei doi au stat doar câteva zile în Thailanda și au fost eliminați. Jojo s-a despărțit de Cristi și își găsise fericirea în brațele altui bărbat.

FOTO: Facebook

Jojo-de-la-Insula-iubirii-1Jojo-de-la-Insula-iubirii-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton