Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat după cinci ani de căsnicie. Există zvonuri de infidelitate

 Raiciu Adriana
.

Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat. S-a anunțat un nou divorț în showbiz-ul românesc. De data aceasta, protagoniștii sunt Sonia Trifan și Andrei Neagoe. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, după o căsnicie de cinci ani. Iată care este motivul pentru care au ajuns la despărțire!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sonia Trifan și Andrei Neagoe formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi îndrăgostiți au făcut pasul cel mare în urmă cu cinci ani, iar mulți se așteptau să facă anunțul despre venirea pe lume al unui bebeluș, nicidecum să se vorbească despre o despărțire. Însă, aceștia au decis să meargă pe drumuri diferite, după ce vedeta a aflat că a fost înșelată de partenerul ei de viață.

sonia-trifansonia-trifan

Astfel, în luna decemebrie a anului trecut, Sonia Trifan și fotbalistul au depus actele de divorț și și-au spus adio. Iată ce s-a mai aflat acum despre căsnicia lor!

Citește și: Vladimir Drăghia, tată pentru a doua oară.Alice Cavaleru a postat prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: Ce relație are Victor Slav cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu:'Nu pot să îi refuz nimic'

Citește și: Dima Trofim se însoară cu iubita lui, după ce au devenit părinți:„O să vină și nunta, însă…

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri după mulți ani de tăcere, despre copilăria ei:„Mă bătea de mă rupea!  

Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat după cinci ani de căsnicie

Căsnicia dintre Sonia Trifan și Andrei Neagoe se pare că ar fi început să scârțâie încă de acum doi ani. Însă, cei doi apăreau la TV tot timpul cu zâmbetul pe buze și nu păreau că au probleme în relație. Totuși, adevărul este că celebra desingerița a fost înșelată de soțul ei și nu ar fi putut trece peste.

Astfel, în luna decembrie a anului trecut, au depus actele de divorț și s-au despărțit în mare secret, fără să ofere prea multe detalii. Însă, surse din anturajului fostului cuplu au dezvăluit că fotbalistul a trecut destul de repede peste, și-a făcut o altă relație și s-ar fi mutat deja cu noua parteneră de viață, scrie Click.

Până la momentul actual, vedeta a oferit vreun detaliu despre despărțirea de fotbalist, însă toți își aduc aminte de nunta exclusivistă pe care au avut-o aceștia, în 2017.

În 2016, Sonia Trifan și partenerul ei au pășit în fața ofițerului de stare civilă, iar un an mai târziu au avut o nuntă ca în povești. Zeci de vedete au fost invitate, iar toată lumea a rămas impresionată de rochia de mireasă purtată de celebra designeriță.

sursă foto- Facebook, Captură de Ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton