Teodora Becali este însărcinată a doua oară: "Se naște peste 4-5 luni..."

 Raiciu Adriana
.

Teodora Becali este însărcinată a doua oară. Gigi Becali se poate declara un om împlinit, din toate punctele de vedere. Acum, cu atât mai mult cu cât fiica lui, Teodora, urmează să îl facă bunic pentru a doua oară. Anunțul cel mare a fost făcut chiar de latifundiarul din Pipera.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Teodora Becali este însărcinată a doua oară. Teodora Becali și Mihai Mincu s-au căsătorit în anul 2019, iar un an mai târziu au devenit părinți pentru prima oară. Acum, fiica cea mare a omului de afaceri urmează să devină mămică pentru a doua oară, iar anunțul a fost făcut chiar de latifundiarul din Pipera.

becali-teodorabecali-teodora

Chiar dacă nu a oferit prea multe detalii, Gigi Becali a spus, plin de bucurie și recunoștință, că urmează la sfârșitul anului să devină bunic pentru a doua oră. Iată ce declarații a mai făcut acesta!

Citește și: Gigi Becali e în culmea fericirii. A devenit bunic de fetiță.

Citește și: Teodora Becali nu-și mai poate ascunde burtica de gravidă. Gigi Becali va fi bunic pentru prima dată:

Citește și: Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo, după ce fratele ei geamăn a murit la naștere:„Acum este momentul să…

Citește și: Cătălin Botezatu, prima reacție după ce a fost acuzat că și-a făcut operații estetice:„Niciodată să nu spui niciodată 

Teodora Becali este însărcinată a doua oară

Teodora Becali este însărcinată a doua oară. În luna iulie a anului 2020, Teodora Becali a devenit mămica pentru prima oară. Fiica latifundiarului din Pipera aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10 la naștere.

Acum, Gigi Becali a primit vestea momentului. Urmează să devină bunic pentru a doua oară, întrucât fiica lui cea mare este însărcinată a doua oară. Deși nu a oferit prea multe detalii, omul de afaceri a spus că Teodora o să nască peste 4-5 luni.

„Aștept al doilea nepot. Se naște peste 4-5 luni', a declarat Gigi Becali, în cadrul unei emisiuni TV.

Cine este ginerele lui Gigi Becali

Teodora Becali și Theodor Mihai Mincu au avut parte de o nuntă ca în povești, iar de toate acestea s-a asigurat chiar Gigi Becali. Omul de afaceri s-a declarat încântat de viața pe care a ales-o fiica lui. Mai mult, a declarat la nuntă că îi place ginerele său și că apreciază la el înclusiv faptul că e un bărbat înalt și bine făcut, de peste 1,85.

E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie, spunea Gigi Becali.

Ginerele lui Becali are cu o situație financiară foarte bună și afaceri în diferite arii: de la vânzare de haine, fabricare de parfumuri și cosmetice, la comerț cu ceai și cafea. Presa a mai scris că, înainte de a o cunoaște pe Teodora Becali, era poreclit Prințișorul de Dobroești’ și ar fi avut chiar o scurtă relație cu Daniela Crudu.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton