Sonia Argint a divorțat în secret de Horațiu Ionescu: ”Am evoluat diferit. Mi-am reorganizat viața”

 Calin Maria Bianca
.

Sonia Argint a divorțat în mare secret de Horațiu Ionescu! Este vestea momentului! Îndrăgita vedeta de la TVR a anunțat că a divorțat de soțul ei, cu care a avut un mariaj timp de 15 ani. Deși a vorbit abia acum despre acest subiect, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate încă din anul 2020. Iată ce i-a făcut să ajungă într-un astfel de punct în povestea lor de dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sonia Argint a șocat pe toată lumea. În cadrul unui podcast, vedeta TVR a recunoscut abia acum că nu mai formează o căsnicie cu Horațiu Ionescu. În timp ce toată lumea se aștepta să-i vadă din nou împreună și ca ea să spună lucruri din familia ei, a dat marea informație că au divorțat în secret în urmă cu doi ani.

argint-7argint-7

De-a lungul timpului, s-au lansat numeroase ipoteze pe baza acestui subiect. În timp ce unii credeau cu tărie că nu mai sunt împreună, alții contraziceau și îi vedeau familia perfectă. Acum, Sonia Argint a rupt tăcerea și a vorbit pe larg despre acest subiect destul de intim și personal.

Citește și: Ce dietă ține Sonia Argint pentru a se menține în formă:„Mănânc o porție de mâncare și nu mănânc…'

Citește și: Interviu #Cinemagic cu Sonia Argint:Momentele perfecte din viața vedetei și relația ei cu telefonul

Citește și: Culiță Sterp a efectuat și testul antidrog, după accidentul din Cluj.Ce viteză a avut în momentul impactului

Citește și: Oana Zăvoranu îi ia apărarea Părintelui Calistrat:„Nu a bătut pe nimeni. A încercat să potolească…'

Sonia Argint a divorțat în mare secret de Horațiu Ionescu

În cadrul noului podcast „Fain și simplu”, realizat de Mihai Morar. Sonia Argint a vorbit deschis despre divorțul în secret de Horațiu Ionescu. Au fost căsătoriți 15 ani și au doi băieți mari, însă de la un timp lucrurile nu mai mergeau deloc bine între ei. Ba mai mult decât atât, au ajuns să aibă viziuni și perspective diferite asupra vieții, ceea ce i-a distanțat și mai tare.

„Unii dintre voi v-ați prins sau ați bănuit. Câțiva ați știut. Dar majoritatea aflați acum. După 18 ani de relație și 15 de căsnicie, am divorțat. Acum aproape doi ani. Dar am ales să-mi trăiesc experiența în liniște pentru că o astfel de etapă trebuie 'rumegată' bine. Cel puțin la fel de bine precum decizia de a divorța. Dar ce se întâmplă după divorț? Să vă povestesc din experiența mea. 

În urmă cu câțiva ani, am fost întrebată într-un interviu care este secretul relației noastre longevive. Răspunsul meu a fost foarte clar și consider în continuare că a fost cel corect: dragostea și valorile comune. Ce ne-a despărțit? Pandemia. Glumesc, că mai trebuie și haz de necaz. Pe scurt: viziunea foarte diferită asupra a ceea ce ne dorim de la viață, ce suntem dispuși să facem în acest sens, evoluții personale diferite. Toate au ieși la suprafață în acea perioadă complicată pentru toată lumea. Asta este tot ceea ce am de comentat vis-a-vis de motive.

În rest, aleg să păstrez în intimitate culisele din spatele divorțului. Cred că este un semn de respect pentru o relație lungă și frumoasă, bazată pe iubire, pentru copiii pe care îi avem împreună și îi iubim la nebunie. Și este semn de respect pentru propria persoană. Așadar, de la bun început, vă rog frumos să nu mă întrebați despre motive în detaliu, pentru că nu voi oferi niciun răspuns', spune Sonia pe blogul ei.

De ce a ținut secret divorțul timp de 2 ani

A povestit pe înțelesul tuturor, în mare, de ce s-a despărțit de soțul ei, toate astea pe blog-ul personal. Invitată însă în podcast-ul lui Mihai Morar a scos la iveală mai multe detalii intime, inclusiv de ce a ascuns acest divorț timp de doi ani.

'Această distanță de doi ani de la decizia finală în acte și până la anunțul public a fost și o perioadă pe care am dorit să mi-o iau și să îmi dau seama cu adevărat cum îmi este. Pentru că nu poți știi, într-o lună de la divorț, dacă ți-e bine sau nu. Nu poți să-ți dai seama, într-o jumătate de an, dacă ai luat decizia cea bună. Ai nevoie de timp. Ai nevoie să te așezi tu în viața ta, să iei de la capăt foarte multe lucruri.

Eu mi-am reorganizat viața, în ăștia doi ani, aproape total, în sensul în care am devenit sută la sută autonomă. Tot ce ține de gestionarea unui cămin. Nu că înainte ar fi fost altfel, că tot eu, cumva, eram principalul organizator. Dar acum chiar știu că totul depinde de mine acolo acasă.

Din exterior toată lumea credea «wow, e perfect, e viața perfectă, familia perfectă. A înnebunit?». Și în momentul în care vii și spui chestia asta și că tu, ca femeie, ai luat această decizie, există șanse să influențezi și alte femei și să le dai de gândit. Și voiam să o fac într-un mod în care să nu induc cumva ideea că, la prima greutate de care dai, îți iei bocceluța și ai plecat. Nu. Și în continuare nu spun că divorțul este soluția când lucrurile nu mai merg. Nu.', a declarat Sonia Argint în podcast.

Care a fost punctul cheie ce a dus la divorț în relația Soniei Argint

Sonia Argint a avut motive destul de bine întemeiate pentru care nu a făcut public divorțul la vremea aceea. Unlul dintre ele fiind că nu voia să fie înțlească greșit, iar altul că a vrut să treacă peste aceea perioadă grea fără a fi asaltată de întrebări din toate părțile. Totuși, a explicat că marea ruptură ce a dus la divorț este faptul că oricât de mult încercau amândoi, nu mai exista o șansă să margă pe același drum.

'Divorțul este punctul final. Când ai trecut prin diverse etape, ai încercat o grămadă de lucruri și îți dai seama că nu se mai poate. Preotul mi-a zis că divorțul e ca o moarte. Ai nevoie de o perioadă de doliu după aceea.

Este o relație care a durat toată perioada maturității mele. De la aproape 20 de ani până la 38. Deci, eu toată viața mea de om matur mi-am petrecut-o într-o relație. Frumoasă, bazată pe iubire. Dar se întâmplă ca oamenii să evolueze diferit', a mai povestit Sonia Argint.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton