Cristi Mitrea a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cum au reacționat ceilalți concurenți: „Acest om rău...”

 Ifrim Georgiana
.

Cristi Mitrea a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. În ediția difuzată joi seară, luptătorul MMA a fost nevoit să părăsească competiția, după ce a fost înfrânt de Giani Kiriță la confruntarea finală. Acest rezultat pare să-i fi bucurat pe ceilalți concurenți, având în vedere că au ținut și un mic ritual de „exorcizare' după plecarea lui Cristi Mitrea. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultimele ediții ale emisiunii, tensiunile dintre Cristi Mitrea și ceilalți concurenți au fost tot mai mari. Acesta a fost implicat în mai multe conflicte cu Giani Kiriță, relația celor doi degradându-se după plecarea din competiție a Taniei Popa. Pe parcursul filmărilor, aceștia au fost surprinși în timp ce și-au adresat vorbe grele, lucru care pare să nu fi fost nici pe placul celorlalți concurenți. În ultima ediție a emisiunii, Cristi Mitrea a fost nevoit să plece din Republica Dominicană, dar nu înainte de a asista la distrugerile provocate în Republica Dominicană de Uraganul Fiona.

mi-9mi-9

Cristi Mitrea a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Pentru a decide cine trece mai departe în semifinală, Giani Kiriță și luptătorul MMA s-au duelat în proba finală. Cristi Mitrea a pierdut și a fost nevoit să părăsească competiția.

Citește și: Giani Kiriță și Cristi Mitrea, conflict aprins la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”M-a înjurat…”

Citește și: Giani Kiriță și Cristi Mitrea, noi tensiuni la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':„Trebuie să înțeleagă că totul se plătește în viață'

Citește și: Copiii Claudiei Pătrășcanu și a lui Gabi Bădălău rămân cu mama lor:„S-a așternut liniștea. Când ai avocați cu…'

Citește și: Ilie Năstase a rămas fără permis, după ce a fost prins băut la volan:'Băusem două beri, dar în România nu ai voie nici o bere'

Cristi Mitrea a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

La jocul de calificare, au participat toți concurenții. Aceștia au fost nevoiți să stea suspendați la înălțime și să nimerească cât mai multe mingiuțe în niște coșuri aflate la sol.  Anisia și Sally au fost primii semifinaliști.

Ulterior, confruntarea pentru ultimul loc în semifinala competiției s-a ținut între Cristi Mitrea și Giani Kiriță. Aceștia au fost nevoiță să înscrie în coșul de baschet de la înălțime. După ce este eliminat din competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', luptătorul MMA a mărturisit că a pierdut intenționat ca să îi ofere locul în semifinală adversarului său.

Când Giani se întoarce în tabără, după confruntarea cu Cristi Mitrea, reacțiile celorlalți concurenți sunt copleșitoare. Aceștia nu numai că se bucură că a plecat Mitrea, dar fac și un mic ritual de exorcizare: 'Acest om rău nu mai este aici'.

Concurenții au fost afectați de uraganul Fiona

Uraganul Fiona, care a lovit Republica Dominicană, a afectat din plin și parcursul concurenților de la 'Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Aceștia au fost evacuați din tabără de urgență. Locul este de nerecunoscut, nu a mai rămas nimic în picioare, iar oamenii sunt șocați de-a dreptul.

Estimarea era că ochiul furtunii va trece la 110 km de noi. A trecut la 22 de km. Adică noi am fost sub ochiul Fionei', a dezvăluit Cabral.

„Dacă nu ne evacua, eram morți acum', a susținut unul dintre concurenți.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton