Culiță Sterp, pus la zid de Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu după ce a condus băut și a făcut accident: ”Încep să derapeze acești oameni care se bucură de atenție”

 Calin Maria Bianca
.

Culiță Sterp, pus la zid de Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu după ce a condus băut și a făcut accident. Îndrăgitul artist ține primele pagini de când s-a aflat că a fost implicat într-un grav accident rutier și că oamenii legii l-au găsit sub influența băuturilor alcoolice. Toată lumea vorbește despre acest subiect, înclusiv Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu, care nu l-au menajat deloc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În aceste momente, potrivit informațiilor care au ieșit la iveală, doar familia și apropiații îi pot lua apărarea lui Culiță Sterp. Toți ceilalți privesc îngroziți imaginile de la cumplitul accident. Mai mult decât atât, nu sunt deloc puțini cei care se pun în postura victimei sau se gândesc că în locul acelei mașini putea fi un copil pe bicicletă.

cazacu-9cazacu-9

Culiță Sterp se află în aceste momente în mijlocul unui scandal de proporții. După ce a provocat zilele trecute un accident rutier grav, fiind și băut, a și fugit de la locul faptei. Oamenii legii l-au prins imediat, unde au constatat că avea alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a ales cu dosar penal și o imagine stricată, astfel că nici Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu nu au ezitat și au comentat incidentul în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Culiță Sterp a efectuat și testul antidrog, după accidentul din Cluj.Ce viteză a avut în momentul impactului

Citește și: Cum s-a produs accidentul în care este implicat Culiță Sterp.Primele imagini de pe camerele de supraveghere

Citește și: Cine e femeia care se afla în mașina lui Culiță Sterp, în momentul accidentului din Cluj-Napoca

Citește și: Oana Zăvoranu îi ia apărarea Părintelui Calistrat:„Nu a bătut pe nimeni. A încercat să potolească…'

Culiță Sterp, pus la zid de Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu după ce a condus băut și a făcut accident

Culiță Sterp a refuzat să oprească la un control de rutină al Poliției, a trecut pe roșu și a lovit o altă mașină, fugind apoi de la locul accidentului. Faptul că artistul a fost găsit sub influența băuturilor alcoolice lasă de dorit însă în rândul colegilor de breaslă. Fără a se sfii, Cătălin Cazacu a afirmat că singurul responsabil de ceea ce s-a întâmplat este cântărețul.

„Nu poți să ai pretenția de la altcineva să-ți poarte de grijă. Dacă tu ai băut, ți se pare că tu ești Dumnezeu. Și asta este o realitate. Asta face alcoolul. Legile sunt foarte aspre, legea îți spune că dacă te prinde la volan băut faci pușcărie', a spus Cătălin Cazacu la Antena Stars. 

Andrei Ștefănescu despre Culiță Sterp: 'Încep să derapeze acești oameni'

Dacă Cătălin Cazacu s-a oprit din a vorbi despre acest subiect doar la a arunca vina asupra lui Culiță Sterp, Andrei Ștefănescu a continuat să dezbată incidentul. Prezentatorul TV consideră că succesul 'i-a luat mințile', tocmai de asta nu a oprit la semnalul polițiștilor și a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Totodată, a precizat că-l știe încă de la începutul carierei lui de artist și este vizibil schimbat.

„Când l-am cunoscut pe acest băiat, era cu fosta lui iubită. Vorbeam despre ei, erau niște oameni simpli, niște oameni normali. Ușor, ușor încep să derapeze acești oameni care au atenție foarte mare din partea celor din jur. Presa începe să-i urmărească și să evolueze și uită, de fapt, de lucrurile esențiale. Este o mare problemă, gândiți-vă ce se poate întâmpla dacă în locul mașinii ăsteia era un copil pe bicicletă', a declarat Andrei Ștefănescu.

Culiță Sterp s-a ales cu dosar penal după accident

Toată lumea știe faptul că artistul a fost prins băut la volan de către oamenii legii. Acesta a fost testat cu aparatul și s-a înregistrat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe fondul accidentului și a tuturor lucrurilor care s-au întâmplat în seara cu tragicul eveniment, artistul s-a ales și cu un dosar penal.

„Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier.’, transmite IPJ Cluj.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton