Primele imagini cu femeia care se afla alături de Culiță Sterp în mașină, în momentul accidentului. Ce au făcut cei doi, înainte

 Dumitrache Laura
.

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier în Cluj-Napoca. Incidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce artistul se întorcea de la filmările noului său videoclip. Acesta se afla în mașină cu o femeie blondă, mai exact dansatoarea din clipul video. Înainte de producerea accidentului, cei doi s-au afișat împreună pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Primele imagini cu femeia care se afla alături de Culiță Sterp în mașină, în momentul accidentului. Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier grav, în centrul Clujului. În acele momente, artistul se afla în mașină cu o femeie blondă. Cei doi se întorceau de la filmările noului videoclip al cântărețului. În urma incidentului, un alt șofer a fost rănit și transportat la spital.

culita si femeia blondaculita si femeia blonda

Culiță Sterp a trecut pe roșu și a lovit în plin o altă mașină care mergea regulamentar. Șoferul celuilalt autoturism a fost transportant la spital, dar nu a avut nevoie de internare. De asemenea, atât artistul, cât și tânăra blondă cu care se afla în mașină au scăpat teferi.

Citește și: Cine e femeia care se afla în mașina lui Culiță Sterp, în momentul accidentului din Cluj-Napoca

Citește și:Culiță Sterp a efectuat și testul antidrog, după accidentul din Cluj.Ce viteză a avut în momentul impactului

Citește și:Oana Zăvoranu îi ia apărarea Părintelui Calistrat:„Nu a bătut pe nimeni. A încercat să potolească…'

Citește și:Adevărul despre relația dintre Ileana Lazariuc și Matei Stratan, după ce s-au afișat împreună:„El își dorește o familie, mai vrea chiar încă doi copii'

Primele imagini cu femeia care se afla alături de Culiță Sterp în mașină, în momentul accidentului

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier grav, în Cluj-Napoca. Artistul se întorcea de la filmările noului videoclip când a izbit puternic un autoturism care circula regulamentar. Cântărețul se afla în mașină cu o femeie blondă, dansatoarea care va apărea în clipul video. În imaginile de la locul accidentului se poate vedea cum femeia iese din mașină lui Culiță și merge către polițiștii ajungi la fața locului.

Aceasta este din Cluj-Napoca, iar cu câteva ore înainte de accident a postat pe InstaStory câteva secvente în care apare alături de Culiță. O imagine cu cei doi au apărut pe rețelele de socializare, din timpul filmărilor.

Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore

Culiță Sterp, 30 de ani, a provocat un accident rutier grav, în Cluj-Napoca. Camerele de supraveghere din zonă a surprins incidentul și se poate vedea că artistul avea viteză. Culiță Sterp a lovit un alt autoturism, iar acum este cercetat pentru 3 infracțiuni. Artistul a comis trei infracțiuni, respectiv: conducerea sub influența alcoolului, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.

Ulterior, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Dacă la testarea cu aparatul etilotest artistul a avut o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, în urma analizelor de sânge rezultatele au fost până la 0,80 g/l alcool pur în sânge, după cum au informat oamenii legii.

Daniela Iliescu, primul mesaj după ce iubitul ei a făcut accident de mașină

Iubita lui Culiță Sterp a avut o primă reacție după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier soldat cu un rănit. Daniela a postat un mesaj pe rețelele de socializare, pe care ulterior l-a șters.

„Fac postarea asta în special pentru prietenii noștri care chiar se îngrijorează, mă sună și îmi dau mesaje și nu pot face față să le răspund tuturor (…)

Culiță este bine, sănătos!

Le mulțumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand) care trebuia să fie una mai frumoasă, dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare. Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu ca totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor conta vreodată pentru noi.

Iar pentru cei care comentează aiurea, speculează și aruncă cu hate, mai uitați-vă și la viața voastră. O fi ea chiar perfectă și sunteți îndreptățiți doar să o comentați pe a altora?', a scris aceasta pe contul personal de Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton