Solistul trupei Taxi, poezie pentru cei care nu poartă mască, după declarațiile controversate ale lui Dan Bittman: "Nu-s toţi deştepţi ca tine"

 Cica Cristina
.

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a transmis un mesaj în versuri pentru toate persoanele care consideră că măsurile de distanțare și de purtarea a măștii nu sunt potrivite în România. Poezia sa survine după declarațiile lui Dan Bittman, care au stârnit o serie de controverse în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Săptămâna trecută Dan Bittman a făcut declarații controversate cu privire la numărul infectărilor de coronavirus.

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ.

Dan Bittman: „Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu”

Citește și: Monica Odagiu și Dan Bittman s-au despărțit la nici 6 luni de când s-au mutat împreună.Declarația care spune tot!

Da. Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să existe starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. (…)

Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii”, a spus Dan Bittman, la Gândul Live.

Citește și: Mihaela Rădulescu, detalii neașteptate despre fiul ei, Ayan:„Descoperă iubirea, îmi povestește tot și mă topesc de drag'/ EXCLUSIV

După aceste declarații au intervenit și medici, printre care și Adrian Streinu Cercel, care a subliniat că nu este momentul pentru discursuri dezbinatoare:

„Toate sistemele sanitare din lume au clacat, nu e nimeni mai deştept sau mai prost decât celălalt. Toţi avem o pandemie şi încă doi ani de zile de aici încolo va trebui să facem faţă şi să trecem cu bine dacă vom fi uniţi', a transmis Streinu-Cercel.

Citește și: Oana Zăvoranu, pregătită să fie mamă, la 47 de ani:„Eu vreau băiat, Alex fetiță!'

Dan Teodorescu: „Poartă mască! Îți vom fi recunoscători”

După controversa generată, Dan Teodorescu de la Taxi a făcut câteva versuri pentru cei care consideră că măsurile recomandate de autorități nu sunt cele indicate.

„Eşti deştept şi ştii că nu-i nicio pandemie;

Morții sunt făcuți din pix, la mişto, se ştie.

Dar problema e că nu-s toți deştepți ca tine.

Ţara e plină de proşti (foarte proşti) ca mine.

De-asta te rugăm, în cor, să porți şi tu mască.

Ce să-i faci, atâta poate mintea noastră flască.

Dar dacă tot eşti deştept, hai, mă, fii şi bun!

Mai ales că nu e mult până la Crăciun.

Fă o faptă bună, pentru proşti, de sărbători:

Poartă mască! Îți vom fi recunoscători.

De vei fi privit, de un alt deştept, cu silă,

Zi-i că te-a rugat un prost şi că ți-a fost milă.

Nu-ncerca să ne explici, că e inutil;

Suntem proşti; nu merge nici direct, nici subtil.

Nu te mai certa cu noi, că te afectează.

Pân’ la urmă, ştii cum e: cel deştept cedează”.

Dan-Bittman-1Dan-Bittman-1

Citește și: Motivul pentru care Bebe Cotimanis a plecat de la ProTV, după 25 de ani:'Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta'

Atacul nu l-a vizat pe Dan Bittman

În ciuda aparențelor, Dan Teodorescu a ținut să sublinieze că versurile nu îi sunt dedicate lui Dan Bittman:

„Dacă ar fi fost dedicată domnului Bittman, aş fi avut grijă să nu existe niciun echivoc. Când atac pe cineva o fac foarte clar, cu nume şi prenume”, a spus solistul de la Taxi, potrivit Adevarul.

Citește și: Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit:„Nu mai este cale de întoarcere'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton