(P) Alegerea ta, într-un singur loc: MODIVO

 advertising.ringier
.

De ce iubim Modivo? Deoarece cu toții putem găsi produse care să reflecte personalitatea noastră. Brandul susține că moda înseamnă ceva mai mult decât articole vestimentare – este o artă care combină designul, arhitectura, măiestria și grafica într-un singur loc. Aratăm lumii cine suntem și cine ne dorim să fim.

Pentru campania de promovare a noului sezon, brandul a invitat modele cu diferite tipuri de siluete. Fiecare dintre noi este diferit, ne deosebim prin stilul nostru de viață și, desigur, prin gusturile noastre, dar suntem uniți de dorința de a ne simți confortabil și de a economisi timp. Prin urmare, indiferent dacă visăm la un palton minimalist, din lână de cămilă de la Max Mara sau la o geacă bomber cu imprimeu colorat de la Versace Jeans Couture – toate aceste produse pot fi găsite pe modivo.ro.

Fanii ultimelor tendințe, sau mai bine zis dictatorii lor, care au fost primii care au apreciat măiestria pielii împletite de la Bottega Veneta și au purtat pantofi de ciclism alături de sacouri, înainte ca acest trend să devină la modă, indică Modivo ca fiind prima opțiune atunci când vine vorba de cumpărături. Sunt întâmpinați de mărci care oferă cele mai noi tendințe, le permit să se joace cu moda și să experimenteze cu imaginea. Printre mărcile preferate se numără MSGM, LOVE MOSCHINO, Just Cavalli sau One Teaspoon.

Iubirea față de clasic

Dress code-ul business? Minimalismul elegant, bunul gust și eleganța atemporală? Femeile inspirate din stilul lui Jacqueline Kennedy, Grace Kelly sau Katharine Hepburn  vor adora ofertele de la Marella, Sportmax, Twinset sau Tory Burch. Power dressing-ul, fustele din piele, paltoanele din lână, puloverele din cașmir și tricourile basic vor fi articolele de bază perfecte, care vor putea fi purtate timp de mai multe sezoane.

Moda înseamnă distracție

Modivo susține că, moda ar trebui să fie mai presus de toate apropiată de stilul de viață pe care îl conducem. Când ne deplasăm constant, fugim de la universitate la serviciu, călătorim, petrecem timp în cafenele sau mergem la o petrecere direct de la birou, căutăm articole vestimentare multifuncționale, care vor fi potrivite pentru diverse evenimente și vor combina aspectul frumos cu funcționalitatea. Colecțiile care vor răspunde la aceste nevoi sunt, printre altele cele de la mărcile Guess, TOMMY HILFIGER, KARL LAGERFELD sau POLO RALPH LAUREN.

Atunci când viața de zi cu zi devine un covor roșu            

Modivo știe foarte bine că printre noi sunt femei, care vor să uimească cu aspectul și ținutele lor, de dimineață până seara. Nu acceptă compromisuri. Atunci când vine vorba de o rochie formală, atunci trebuie să fie una elegantă și stilată de la Elisabetta Franchi iar pentru momentele  relaxate de pe canapea, doar în pijamale de mătase luxoase. Printre mărcile care îți vor oferi puțină strălucire în viața de zi cu zi se numără și brandurile MAX Mara și Victoria Beckham.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton