George Pușcaș s-a despărțit de iubita lui, după un an și jumătate de relație. Fotbalistul este din nou singur

 Stamen Diana
.

George Pușcaș s-a despărțit de iubită, după un an și jumătate de relație. Cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite și iată care sunt detaliie care i-au dat de gol că nu mai formează un cuplu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

George Pușcaș s-a despărțit de Fabiola Matiuță, după o relație de aproximativ un an și jumătate. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că cei doi erau împreună tot timpul și păreau de nedespărțit.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, intenții serioase pentru viitor:„Ne-am promis că vom face un drum pentru a vizita părinții'

Fotbalistul și iubita lui păreau că aveau planuri mari în ceea ce privește relația lor. Și-au cunoscut familiile și erau văzuți mereu împreună.

Citește și: Lidia Buble, declarații sincere despre despărțirea de Răzvan Simion: 'Nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit'

Acum, George Pușcaș și Fabiola Matiuță se pare că s-au despărțit. Cei doi au șters toate fotografiile pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare. Gurile rele spun că fotbalistul nu i-ar fi fost tocmai fidel iubitei sale, iar despărțirea a fost iminentă, potrivit Cancan.

George-Pușcaș-s-a-despărțit-de-Fabiola-1George-Pușcaș-s-a-despărțit-de-Fabiola-1

Niciunul nu a făcut nicio declarație despre despărțire până la acest moment. Mulți credeau că George Pușcaș și Fabiola Matiuță vor face pasul cel mare, iar relația lor va trece la alt nivel, însă, din păcate, fiecare a luat-o pe drumul lui.

Citește și: Mihaela Rădulescu, detalii neașteptate despre fiul ei, Ayan:„Descoperă iubirea, îmi povestește tot și mă topesc de drag'/ EXCLUSIV

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton