Smiley și Gina Pistol joacă împreună într-un film. Artistul va avea rolul principal

 Dumitrache Laura
.

Smiley și Gina Pistol nu formează o echipă doar pe plan amoros, ci și pe plan profesional. De această dată, cei doi îndrăgostiți vor juca împreună într-un film. Pe lângă succesul pe care îl are pe plan muzical și premiera sezonului 12 al emisiunii Românii au Talent, Smiley va da lovitura și cu rolul său într-o peliculă dramatică. În cel film vor juca Gina Pistol și Smiley?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Smiley a plecat în vacanță alături de iubita și fiica sa, pe insula Seychelles. Artistul a vrut să se relaxeze împreună cu Gina și Josephine, aceasta fiind prima vacanță peste hotare pentru fiica lor. Gina și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. În urmă cu câteva luni, cei doi au devenit părinți pentru prima oară.

Smiley si GinaSmiley si Gina

Fanii artistului vor avea ocazie să-l vadă pe Smiley într-o ipstază total diferită. De asemenea, alături de el va fi și Gina Pistol, iubita sa. Cei doi vor face parte din distribuția unui film regizat de Iura Luncașu, iar cântărețul va avea primul rol principal din cariera sa.

Citește și: Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor.Cum l-a încurajat pe Faimos

Citește și: Gina Pistol apare în noul videoclip al lui Smiley:”Este strigătul interior al oricărui om”

Citește și: Vica Blochina a primit un Rolls Royce, de la un milionar, când era dansatoare în club:„Se îndrăgostise de mine și…'

Citește și: Carmen Tănase a împlinit 61 de ani. Cine a surprins-o la miezul nopții:„Mi-am început ziua în…'

Smiley și Gina Pistol joacă împreună într-un film

Smiley și Gina Pistol va face echipă și în viața profesională. Cei doi au devenit o familie, iar în urmă cu câteva luni, prezentatoarea tv a adus pe lume primul lor copil. Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria le face o surpriză nemaipomenită fanilor săi. Pe lângă rolul de prezentator tv, jurat sau artist, fanii îl vor vedea și în postura de actor. Artistul va juca împreuna cu Gina Pistol într-un film regizat de Iura Luncașu.

Pelicula se numește „Odată pentru totdeauna', iar Smiley îl va interpreta pe Alex, un regizor de succes care trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale. Acesta se luptă cu depresia, deși are un succes imens pe plan profesional. După ce își anunță familia că se reîntoarce în satul natal, aceasta decide să-l urmeze. Încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este presărată de mai multe evenimente tragi-comice. Ulterior, aesta va descoperi adevăratul sens la vieții.

Ce rol va avea Gina Pistol în pelicula „Odată pentru totdeauna'

Smiley va juca alături de mai mulți actori celebri din România, iar printre aceștia se numără Augustin Viziru, Cosmin Natantincu, Mihanea Luncașu, fiul regizorului, dar și Gina Pistol. Pelicula a fost filmat în pandemie, iar filmarea scenelor au durat câteva săptămâni. În ceea ce privește rolul Ginei Pistol, aceastra va interpreta un personaj „simpatic”.

„Proiectul a fost învăluit în mister, fiind filmat în pandemie, și nu s-a dorit să se afle mai multe amănunte despre el mai ales pentru că era o dramă și Smiley nu mai jucase în astfel de proiecte. A mers totul ca pe roate și filmările au durat câteva săptămâni, departe de București. Smiley nu a fost singur mai ales că și Gina are un rol simpatic în această producție”, au spus surse apropiate filmului, în exclusivitate pentru Click.ro.

Gina Pistol apare în noul videoclip al lui Smiley

Frumoasa prezentatoare tv de la Antena 1 apare în cel mai nou proiect muzical al lui Smiley. Este vorba despre „Purtat de vânt', al treilea episod din serialul muzical „Mai mult de-o viață'. Clipul video a fost filmat în natură și conține imagini nemaipomenite, surprinse cu drona. Gina are apariție de câteva secunde, dar suficient pentru a da culoare proiectului.

Orice om ajunge în punctul în care realizează că viața este cu de toate și că e bine ca el să învețe să se împartă între profesie, indiferent care ar fi aceasta, și universul lui cu tot ceea ce este esențial: familie, prieteni, distracție, pasiuni, evadări. „Purtat de vânt' este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional care tânjește după puțin timp pentru el și pentru ceea ce contează în viață. .', povestește Smiley.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton