Liviu Mihalca s-a retras de la Survivor 2022: "Nu pot să mă numesc un bun supraviețuitor"

 Dumitrache Laura
.

Liviu Mihalca, concurent în echipa Războinicilor la Survivor România 2022 a făcut un anunț șocant în ediția de marți a emisiunii. Liviu a anunțat că se retrage din competiție, declarând că nu este potrivit pentru acest concurs. Colegii săi au fost șocați de alegerea făcută. După discursul emoționant, concurentul a fost descalificat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Veste șocantă pentru telespectatorii Survivor România 2022. Unul dintre războinicii care s-a făcut remarcat pe trasee a anunțat că se retrage din competiție. Liviu Mihalca susține că cel mai bine pentru echipa sa, este ca el să plece acasă și să fie înlocuit de cineva care își dorește să fie pe insula dominicană.

Liviu Mihalca paraseste SurvivorLiviu Mihalca paraseste Survivor

Războinicii au câștigat bătălia și în a doua ediție a emisiunii, iar Faimoșii au ajuns la cuțite chiar la consiliul pentru nominalizare. Survivor România a început pe 16 ianuarie, iar cea de-a treia ediție a fost categoric o surpriză pentru toți telespectatorii. Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste.

Citește și:Primele imagini de la Survivor 2022.Războinicii și Faimoșii au început competiția

Citește și: Ce frici are CRBL, la Survivor:”Mă sperie faptul că…”

Citește și: Primul deces provocat de Omicron, în România.Pacientul era nevaccinat

Citește și: Vica Blochina a primit un Rolls Royce, de la un milionar, când era dansatoare în club:„Se îndrăgostise de mine și…'

Liviu Mihalca s-a retras de la Survivor 2022

Telespectatorii Survivor România 2022 au avut parte de un șoc în cea de-a treia ediție a emisiunii. Războinicul Liviu Mihalca a anunțat cu puțin timp înainte de a intra pe al treilea traseu din Republica Dominicană, că va părăsi competiția. După ce a demonstrat că este bun pe traseu, Liviu s-a retras și și-a anunțat retragerea sub privirile nedumerite ale colegilor.

Din cauza fricii de a mai intra pe traseele de pe insula dominicană, Liviu a ales să plece acasă și să-și urmărească colegii de acasă. Războinicul a mărturisit că cel mai bine pentru echipa lui este ca el să părăsească competiția și să fie înlocuit de cineva care își dorește să facă parte din concurs.

'Consider că noi ne-am format ca un pumn și dacă un deget se rupe el trebuie pansat. Consider că acel deget am fost eu. Și cel mai bun pansament pentru mine ar fi înlocuirea mea sau părăsirea concursului. Consider că nu pot să mă numesc un bun supraviețuitor. Cum ar fi Faimoșii, ei au supraviețuit mai mult decât noi. Mi-e frică să mai intru pe traseu din anumite motive. Nu vreau să îi trag în jos și pe colegii mei. Vreau să îi susțin și în locul meu poate merită cineva mai mult decât mine să intre„, a spus Liviu Mihalca.

Liviu se teme pentru sănătatea sa

Dansatorul profesionist a luat această decizie după ce și-a analizat situația. Liviu Mihalca se teme pentru sănătatea sa și consideră că Survivor nu este pentru toată lumea. Tânărul se teme că se poate accidenta și nu mai poate dansa.

Primele zile au fost ok, dar consider că nu pot să duc această competiție până la sfârșit. Nu pot să o câștig și nu are rost să mă amăgesc pe mine și pe colegii mei. Survivor nu este pentru toată lumea, este mai greu decât se vede la televizor. Eu dansez, am voință pe traseu, dar nu mi-aș dori să nu mai pot să dansez apoi', a spus Liviu Mihalca la 'Survivor România 2022'.

Liviu Mihalca a fost descalificat de la Survivor România 2022

Luând această decizie, Liviu Mihalca a fost descalificat de la Survivor România, fiind primul concurent din acest sezon care pleacă acasă. Liviu a pierdut șansa de a câștiga marele premiu de 100.000 de euro. Tânărul de 22 de ani este dansator profesionist, fiind un mare iubitor al dansului popular.

În echipa Războinicilor au rămas Alexandra Duli, Elena Matei, Relu Pănescu, Ionuț Popa, ALex Deles, Ana Dobrovie, Blaze, Angela Forero, Ramona Crăciunescu și Ștefania Ștefan.

Sursa fotoFacebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton