Smiley și Gina Pistol au angajat o bonă pentru fiica lor, Josephine: „ Cred că o să stau și eu mai mult pe acasă...”

 Martin Lorena
.

Smiley și Gina Pistol au angajat o bonă pentru fiica lor, Josephine. Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au devenit părinți pe 9 martie 2021, iar de atunci viața lor s-a schimbat complet. Recent, artistul a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre experiența ca tată, dar și despre ajutorul pe care vedetele îl primesc din exterior!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley se pot declara doi oameni complet împliniți! Aceștia nu doar că au cariere impresionante și o mulțime de fani, însă formează un cuplu de invidiat! Pe 9 martie 2021, ei au devenit pentru prima dată părinți, când au adus-o pe lume pe Josephine. Micuța le oferă celor doi doar motive să zâmbească! Recent, invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul a vorbit despre viața de tată.

Gina-Pistol-1Gina-Pistol-1

Deși inițial cuplul nu a optat pentru o bonă, ulterior, ei au decis că au nevoie de un ajutor exterior. Smiley a vorbit despre relația pe care o au cu bona, dar și despre alte persoane care le sunt alături.

Citește și: Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor.Cum l-a încurajat pe Faimos

Citește și: Gina Pistol apare în noul videoclip al lui Smiley:'Este strigătul interior al oricărui om'

Citește și: Vica Blochina a primit un Rolls Royce, de la un milionar, când era dansatoare în club:„Se îndrăgostise de mine și…’

Citește și: Carmen Tănase a împlinit 61 de ani. Cine a surprins-o la miezul nopții:„Mi-am început ziua în…’

Smiley și Gina Pistol au angajat o bonă pentru fiica lor, Josephine

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în luna martie a anului trecut. Deși în primă fază aceștia nu au optat pentru o bonă, ulterior, au hotărât să angajeze pe cineva. Prezentatoarea TV a început deja să filmeze pentru următoarele proiecte pe care la are, iar artistul nu reușește să fie întotdeauna acasă. Pe lângă bonă, ei au parte și de ajutorul mamelor lor.

 „Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acuma. Avem o bonă, cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei, si dacă e nevoie mama, mama Ginei. Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă, că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp.', a spus artistul.

„Suntem foarte bucuroși'

Cei doi recunosc că viața lor s-a schimbat complet de când Josephine este în viața lor. Mai mult decât atât, ei sunt fericiți pentru că micuța este sănătoasă și cuminte. Întreaga familie a mers în prima vacanță în această formulă! Deși zborul a durat 5 ore, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a reușit să facă față fără probleme.

„Noi am sărbătorit în fiecare lună, că așa se face în primul an. Suntem foarte bucuroși că avem un copil sănătos, cuminte. E superbă, n-am ce să vă zic. Doarme noaptea. Acum, în ultima perioadă, e mai agitată, că i-au crescut dințișorii de jos și acuma îi crește și al doilea dinte de sus. Am fost în vacanță toată familia. E greu, dar ea chiar a fost superi cuminte, față de ce am experimentat eu în zborurile astea lungi cu alți copii. Cel mai greu e că își pierd răbdarea, după 4-5 ore, normal. E un copil foarte activ și dacă stai cu ea și te joci cu ea, nu ai nicio problemă. În momentul în care o lași să se plictisească, începe.', a mai spus el.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton