Loredana Chivu a suferit un avort spontan, acum câțiva ani: „Am vrut să mă sinucid, m-am trezit la Terapie Intensivă aproape moartă”

 Miniosu Alexandra
.

Loredana Chivu a suferit un avort spontan, în urmă cu câțiva ani. La acea vreme, blondina a regretat atât de mult că a pierdut sarcina, încât a recurs la un gest ce putea să-i cauzeze moartea. Cunoscuta dansatoare a luat atunci pumn de pastile, dar, din fericire, a ajuns la timp la spital. Iată ce alte drame i-au marcat existența vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câțiva ani, Loredana Chivu a suferit un avort spontan. A fost unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Durerea simțită atunci a împins-o să facă un gest disperat, ce putea să îi cauzeze moartea. Blondina luase atunci o mulțime de pastile. Din fericire, medicii au reușit să o salveze, motiv pentru care le mulțumește și astăzi.

loredana-chivu-avort-spontan-1loredana-chivu-avort-spontan-1

Loredana Chivu este una dintre cele mai urmărite vedete din showbiz-ul autohton. Blondina are mii de fani pe rețelele de socializare, pe care-i ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Cu toate acstea, puțini îi cunosc dramele vedetei. În urmă cu mai mulți ani, ea a fost sfâșiată de durere, atunci când a suferit un avort spontan.

Citește și: Doinița Oancea a spus despre Loredana Chivu că e cea mai neîngrijtă vedetă:„Am văzut-o la mall și arăta îngrozitor!'

Citește și: Loredana Chivu o dă în judecată pe Doinița Oancea, după ce a fost jignită la TV:”O să rezolv în instanță”

Citește și: Tatăl lui Florin Piersic a salvat familii de evrei în perioada Holocaustului:„I-a ascuns în…'

Citește și: Ce sumă de bani a primit Dan Negru de la Antena 1 ca să renunțe la drepturile de autor:„Despărțirea a fost în termeni amiabili'

Loredana Chivu a suferit un avort spontan, în urmă cu câțiva ani

Recent, Loredana Chivu a fost invitată în cadrul emisiunii online „În Oglindă', de pe YouTube. În cadrul ei, vedeta a fost autoarea unei confesiuni de suflet. Dansatoarea a scos la iveală detalii dureroase legate de existența ei, vorbind deschis despre momentele de cumpănă.

În urmă cu mai mulți ani, showbiz-ul a fost „zguduit' de o veste halucinantă. La acea vreme, în spațiul public au apărut mai multe speculații potrivit cărora Loredana Chivu ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Vedeta a confirmat abia acum zvonurile, spunând că într-adevăr atunci voia să se sinucidă. Blondina suferise atunci o dramă uriașă, pierzând o sarcină pe care și-a dorit-o.

„Am ales altă viață, așa cum mi-am urmat inima și am ajuns din nou… jos. O altă traumă a mea a fost faptul că eu atunci eram însărcinată. În două luni am pierdut copilul, pe care mi-l doream', a mărturisit Loredana Chivu în cadrul emisiunii.

„Am luat toate pastilele pe care le aveam'

Așadar, Loredana Chivu a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebată de prezentatorul emisunii dacă a încercat atunci să se sinucidă. Potrivit spuselor ei, luase la acea vreme un pumn de pastile, motiv din cauza căruia ajunsese în stare gravă la spital. Spune ea, la trei zile distanță se trezise la Terapie Intensivă „aproape moartă'.

„Da. Mi-am dat drumul la tabletă și am luat toate pastilele pe care le aveam. Și de acolo eu nu mai știu. M-am trezit la Terapie Intensivă, după trei zile, aproape moartă', a continuat ea, care ar fi pierdut atunci o sarcină cu gemeni, conform speculațiilor apărute în presă.

Loredana Chivu, marcată de pierderea tatălui

Loredana Chivu a oferit un răspuns afirmativ și atunci când a fost întrebată dacă a existat violență în relalțiile ei de cuplu. Pe lângă aceste două subiecte sensibile, ea a vorbit și despre trauma suferită pe vremea când avea doar 18 ani. Atunci, tatăl ei s-a sinucis prin spânzurare. De atunci, fosta asistentă TV a luat frâiele în mâini și a învățat să se descurce singură în viață.

„El s-a sinucis, s-a spânzurat mai exact. Nu puteam să îl iert pentru că nu ne-a lăsat niciun bilet și toate responsabilitățile au căzut pe mine. (…)

Atunci mi-am luat viața în propriile mâini și am știut că trebuie să îmi protejez familia toată viața. Sufeream enorm de mult, e o durere nemărginită. O rană care o să rămână toată viața deschisă', a mai povestit fosta asistentă TV.

Blondina a trăit un coșmar din cauza unor intervenții estetice

Printre altele, Loredana Chivu a povestit și problemele de sănătate pe care le-a avut după ce ar fi fost operată greșit de 8 ori. Conform click.ro, cel mai probabil, vedeta a făcut referire la intervențiile suferite la posterior, având în vedere că a susținut de multe ori că substanța care i-ar fi fost administrată la acea vreme nu ar fi fost legală în țara noastră.

„Acea substanță, ca un cancer, a început să îmi mănânce pielea, la propriu. Și am fost operată de opt ori greșit…Atunci am crezut ca mi-am văzut moartea cu ochii', a mai susținut ea.

De curând, Loredana Chivu povestea pe larg coșmarul trăit din cauza operației estetice. Spunea ea, la un moment dat nu ar fi fost capabilă să se ridice.

„Pentru că ei au dat greș cu toate operațiile m-am trezit într-o dimineață că nu eram capabilă să mă ridic. (…) La clinică am ajuns leșinată mai mult. Ajungând acolo cu tensiunea 6 nu mai eram conștientă', se confesa recent vedeta.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton