Smiley a dezvăluit cu cine seamănă fiica lui, Josephine: "Are trăsături și de la mine și de la..."

 Oana Pantazi
.

De 6 luni, Smiley este tatăl micuței Josephine și, chiar dacă viața lui și a Ginei Pistol s-a schimbat complet, artistul este mai fericit ca niciodată. Extrem de implicat în rolul de părinte, Smiley vorbește cu pasiune despre cele două fete din viața lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții micuței Josephine cu 6 luni în urmă, iar de atunci existența lor s-a schimbat la 180 de grade. Nopțile nedormite și emoțiile de proaspeți părinți se topesc în fața zâmbetului micuței lor, iar proaspătul tătic recunoaște că relația lor s-a sudat și mai mult. Artistul a povestit cum se descurcă în noul rol, cu cine seamănă fiica lui și a Ginei, dar și cum reușește să împletească perfect viața personală cu cea profesională.

gina-1gina-1

Smiley a dezvăluit cu cine seamănă Josephine

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, micuța Josephine, a venit pe lume pe data de 9 martie și a fost un miracol în viața părinților ei, cu atât mai mult cu cât ginei medicii nu-i dăduseră prea multe șanse să rămână însărcinată. De atunci însă, viața lor s-a schimbat cu 180 de grade, Josepine devenind întregul lor univers. Deși fanii au cerut cu insistență să-i vadă chipul micuței, părinții ei nu doresc să-și expună fetița în mediul online, mai ales că, spune Smiley, acum se „transformă de la lună la lună” și, mai ales, asta ar trebui să fie alegerea ei. Artistul a mărturisit însă că fiica lor a moștenit date fizice de la ambii părinți.

„Chiar seamănă cu amândoi, are trasături și de la mine, și de la Gina”, a dezvăluit Smiley pentru Ciao.ro.

Mai mult, Josephine este un bebeluș adorabil, care nu le creează probleme părințulor săi.

„Suntem foarte norocoși. Ne înțelegem foarte bine cu ea. Chiar ne înțelegem din vorbe, adică îi spunem stai acum cuminte, frumos, aici, că trebuie să mâncăm'. Stă, se uită la noi, ne lasă în pace, după care ne reluăm activitatea”.

În ceea ce privește moștenirea talentelor artistice, Josephine este antrenată de pe acum de tatăl ei, care mărturisește că își duce fiica la studioul de înregistrări, așadar Josephine este obișnuită de la o vârstă fragedă cu muzica.

„Câteodată merg și cu fetele la studio. Nu deranjează. Și fii-mea ascultă muzică încontinuu. Încă de când era în burtică. Dar, da, ascultă foarte multă muzică. Nu neapărat că ne dorim să facă muzică… doar că eu cred că muzica joacă un rol foarte important în dezvoltarea oamenilor, în general, și cred că se va dezvolta mai armonios”, a mai spus Smiley.

Cât despre rolul de tată, artistul a mărturisit că și-l ia în serios și că își ajută partenera în măsura în care poate.

„Nu știu dacă sunt (n. red. – un tată) bun… Mă descurc, o ajut pe Gina cât pot. Cât mă pricep, câte pot face, adică nu pot să-i iau locul ei. La unele chestii chiar nu am cum… fiziologic n-am cum… și chiar și din punct de vedere al talentelor nu am cum”, a dezvăluit Smiley pentru sursa citată.

Cum s-a schimbat relația lor de când au devenit părinți

Pentru Smiley, rolul de tată al lui Josephine este clar unul dintre cele mai dificile, dar și cele mai frumoase din viața lui. Artistul este acum un bărbat fericit, împlinit, matur și pregătit pentru toate provocările pe care i le oferă viața. Cu toate că venirea pe lume a fiicei lor a venit la pachet cu mai multe griji și responsabilități pentru proaspeții părinți, Smiley a mărturisit că acest lucru i-a apropiat pe el și pe Gina mai mult.

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor: „Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se descurcă Gina Pistol și Smiley în rolul de părinți: „Fata e cuminte, doarme pe muzică!”

Citește și: De ce refuză Gina Pistol și Smiley să publice imagini cu chipul fetiței lor: „Atunci o să apară și ea…'

Citește și: Gabriela Cristea, Deea Maxer și Simona Hapciuc, la „Mămici de pitici cu lipici'. Când începe noul sezon

Citește și: Naomi și Florin Ristei, dezvăluiri despre începutul relației:„Mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas’/ EXCLUSIV

„Da, cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult…. Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt. Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu. Sper.

Eu, în general, sunt mai în lumea mea… și sunt neatent în jurul meu. Și sper să fi devenit mai atent. Dar nu știu sigur, nu bag mâna în foc”, a mai spus Smiley pentru ciao.ro.

Cum decurge relația tată-fiică

Despre relația tată-fiică a vorbit artistul și în urmă cu două luni, într-un interviu emoționant pentru VIVA! Smiley a povestit atunci cum i-a schimbat viața Josephine.

„Râde foarte mult, este senină, cuminte și bună. De când s-a născut am fost surprins să o văd zâmbind des și mereu m-am gândit că este fix așa cum iubesc eu oamenii și cum cred că ar putea face o lume mai bună: fiind optimiști și zâmbitori. Ah, deja sunt tatăl tipic care-și laudă copilul, nu?! Dar chiar așa este, nu exagerez cu nimic, întrebați-o și pe Gina care sigur va fi mai obiectivă decât mine. (râde) O, și chiar mi se pare că sunt și eu răsfățat, că și ea mă alintă pe mine atunci când îmi prinde în pumn degetul de la mână și mă privește cu gura până la urechi și cu chiote de bucurie. Ce ar putea fi mai frumos de atât?!, mărturisea Smiley.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton