Augustin Viziru și Anca Dinicu joacă în ultimul sezon din VLAD. Și Codin Maticiuc apare alături de ei

 Sutiu Theodora
.

Augustin Viziru și Anca Dinicu, noile nume din ultimul sezon din Vlad. Primul episod din ultimul sezon al serialului Vlad de la ProTV se va difuza astăzi, 6 septembrie, începând cu ora 21.30. În acest ultim act al surprizele de vor ține lanț pentru fani. Producătorii emisiunii au anunțat alte nume noi care vor face parte din distribuție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Augustin Viziru și Anca Dinicu, noile nume din ultimul sezon din Vlad. Augustin Viziru (41 de ani), câștigătorul reality show-ului Ferma vedetelor, și Anca Dinicu (31 de ani), alias simpatica Gina Felea din În puii mei. Ce personaje vor interpreta cei doi rămâne de văzut în viitoarele episoade, scrie Click.ro.

anca-dinicuanca-dinicu

Augustin Viziru și Anca Dinicu, noile nume din ultimul sezon din Vlad. Pe lângă cei doi, în ultimul sezon din serialul Vlad vor mai putea fi văzuți Codin Maticiuc și Silviu Mircescu. Primul va interpreta un rol special în serialul „Vlad’ și a dat de înțeles că e foarte entuziasmat. Dezvăluirea surprinzătoare a fost făcută chiar de el în mediul online.

Ce zice Codin Maticiuc despre rolul din serialul Vlad, ultimul sezon

Augustin Viziru și Anca Dinicu, noile nume din ultimul sezon din Vlad. Mai exact, Codin Maticiuc a mărturisit pe contul lui personal de Facebook că scenaristul Lia Bugnar îi scrie replicile pentru serial. Afaceristul s-a declarat un mare fan al vedetei. Acesta a fost un motiv în plus când a hotărât să accepte să participe la filmări.

„Filmez la Vlad. Serialul. Filmez datorita scenariștilor care efectiv au scris un rol pentru mine. (…) O să vă vorbesc despre celălalt scenarist din vina căruia filmez eu aici. Se numește Lia Bugnar și eu sunt fanul ei.

Am început prin a îi iubi piesele de teatru pe care le-am văzut și revăzut de 100 de ori. Apoi am descoperit-o în filmele pe care le-a scris și în care a jucat. Acum lucrez cu ea și-mi scrie multe din nebuniile pe care le pregătesc pentru voi’, transmitea Codin Maticiuc pe Facebook.

Citește și: Ce vedetă va apărea în ultimul sezon din „Vlad’. Surpriză de proporții

Citește și: Cine este Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad’. Are o melodie cu Andreea Bălan

Citește și: Cine sunt noii concurenți de la Puterea Dragostei

Citește și: Ultimele omagii aduse lui Ivan Patzaichin

Marius Manole este și el debutat în serialul Vlad

Augustin Viziru și Anca Dinicu, noile nume din ultimul sezon din Vlad. Un alt mare actor care va apărea în ultimul sezon este actorul Marius Manole, care va interpreta rolul lui Petre Toteanu.

În serial, Petre Toteanu este un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care va ajunge să investigheze povestea șocantă a lui Adrian Anuței.

„Nu speram să mă întorc după această pauză, fiind perioada aceasta de pandemie și lumea atât de nesigură am stat într-un stand by și noi și spectatorii.

Bucuria a fost mare că ne-am reîntors și, mai mult decât atât, am primit oameni noi în echipă, colegi de-ai noștri extrem de talentați și chiar colegi de-ai mei din Teatrul Național și mă bucur că sunt cu ei aici.

Toată întâlnirea cu echipa, aici voi știți că este ca o familie, deci practic te-ai întors acasă. Foarte plăcut. Începe să-mi fie drag Toteanu ăsta, așa cum este el sărăcuțul.

Ideea este că el are o poveste foarte complicată și nu merită dezvăluită acum, pentru că le stricăm telespectatorilor bucuria.

Eu sper ca Toteanu să nu-l prindă pe Vlad. Să-l lase până la urmă să trăiască. Mie mi-e drag personajul Vlad.’, a spus Marius Manole, potrivit EVZmonden.

Cine este Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad’

Silviu Mircescu este noul actor din serialul „Vlad, de la Pro TV. Acesta are 32 de ani și a mai jucat în seriale precum „Când mama nu-i acasă sau „O grămadă de caramele.

De asemenea, Silviu Mircescu a mai participat și la emisiunea „Ultimul trib. De asemenea, actorul din „Vlad este și tătic.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton