Cine este Adriana Trandafir de la Asia Express. Abia la 50 de ani a aflat că a fost adoptată

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Adriana Trandafir de la Asia Express. Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, participă la Asia Express, sezonul 4. Pe marea actriță ați văzut-o în multe piese de teatru și seriale, dar puțini îi cunosc povestea de viață, din spatele luminii reflectoarelor. Artista a aflat abia la 50 de ani că a fost adoptată, iar soarta a făcut-o să întâmpine multe piedici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Adriana Trandafir de la Asia Express. Adriana Trandafir a acceptat provocarea de a participa la Asia Express, sezonul 4, alături de fiica ei, Maria Speranța. Amândouă s-au arătat încântat de aventura vieții lor, spunând că sunt pregătite să-și testeze limitele. Dacă doriți să o cunoașteți mai bine pe artista, concurentă la show-ul de pe Antena 1, noi vă prezentăm detalii inedite despre viața ei.

t3-4t3-4

Adriana Trandafir este un exemplu pentru tinerii artiști. La vârsta de 65 de ani, actrița nu contenește să-și uimească fanii cu talentul ei inegalabil. Rolul cel mai important îl joacă însă în viața reală. Viața ei este asemeni unui film, presărat cu bucurii, tristeți și drame sfâșietoare.

Citește și: Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu:„Agresivitatea te deranjează și trebuie să…'

Citește și: Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pârva:'Niciun om întreg la minte…'

Citește și: Bianca Comănici, despre perioada în care a făcut videochat:„Aveam 17 ani, era puțin agresiv și…'

Citește și: Alessia, mărturisiri dureroase despre divorț:„M-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința.'

Cine este Adriana Trandafir de la Asia Express

Cine este Adriana Trandafir de la Asia Express. Unul dintre cele mai marcante momente din viața Adrianei Trandafir a fost cel în care a aflat că a fost adoptată. Actrița a primit vestea abia la 50 de ani, astfel că a resimțit-o ca pe un șoc. Cea care a înfiat-o a fost sora mamei sale. Tot atunci, fosta concurentă de la Te cunosc de undeva a aflat că mai avea încă trei frați.

Adriana Trandafir a mărturisit că abia atunci a înțeles de ce mătușa ei, care era de fapt, mama ei, o iubea atât de mult. Deși la început a avut senzația că a fost mințită, ulterior s-a împăcat cu ideea. Vedeta a declarat că acum se gândește cu drag, atât la mama ei biologică, cât și la cea adoptivă.

„(…) După foarte multă vreme am aflat că nu era mama mea biologică și că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta. Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită. Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună.

Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult, dintre toate femeile alea. Acum mă gândesc cu drag la amândouă. Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă', a spus cunoscuta actriță' a povestit Adriana Trandafir, la antena3.ro, în urmă cu ceva timp.

Abia la 50 de ani a aflat că a fost adoptată

Cine este Adriana Trandafir de la Asia Express. Adriana Tandafiri a avut și alte șocuri de-a lungul timpului. Artista a fost profund afecrată, după ce primul ei soț a câștigat, în instanță, custodia fiului lor.

La un moment dat, Adriana Trandafir a fost și la un pas de a-și pierde viața. Chiar de ziua ei, atunci când a împlinit 33 de ani, îndrăgita actriță intrase în moarte clinică. Totul s-a petrecut din cauza unui șoc anafilactic.

A intrat în moarte clinică, atunci când a împlinit 33 de ani

Cine este Adriana Trandafir de la Asia Express. Actrița a descris pe îndelete episodul tragic. Adriana Trandafir a susținut că atunci când a intrat în moarte clinică, a văzut cum a ieșit din corpul ei, fapt pentru care era foarte uimită. Din fericire, vedeta a reușit să treacă cu bine și peste această cumpănă, iar în prezent se bucură de o familie minunată.

„Am avut multe perioade de cumpănă la viaţa mea, dar moartea clinică a fost una dintre cele mai grele. Am făcut şoc anafilactic şi am intrat în moarte clinică chiar de ziua mea, când împlineam 33 de ani. Faptul că în momentul când am păţit acest lucru a fost lângă mine o prietenă din grădiniţă pe care nu o mai văzusem de mulţi ani şi ne întâlnisem atunci a fost un semn.

Mă simţeam rău, iar prietena mea m-a dus la Spitalul CFR2, în curtea căruia am şi murit. Acum vorbesc atât de lejer despre acest fenomen… moartea. Am văzut cum am ieşit din corpul meu şi eram foarte uimită. Mi-a părut foarte rău că m-am întors, pentru că îmi era bine acolo unde ajunsesem.', declara ea pentru Taifasuri.ro.

Sursă foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton