Simona Pătruleasa, detalii neștiute despre relația de 17 ani cu Sabin Ivanof: "Noi nu aveam ieșiri cu fetele și cu băieții"

 Dumba Gabriela
.

Simona Pătruleasa a dezvăluit detalii neștiute din relația ei de 17 ani cu Sabin Ivanof, dintre care 14 de căsătorie. Invitată în podcastul prietenei sale, Ilinca Vandici, Simona Pătruleasa a dezvăluit cum a reușit să aibă o căsătorie atât de lungă și a recunoscut că mulți oameni au judecat-o pentru felul în care a ales să își trăiască povestea de iubire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De 17 ani, Simona Pătruleasa iubește același bărbat, chiar dacă uneori a fost judecată pentru alegerile sale. Vedeta Kanal D și-a protejat familia, indiferent de gura lumii și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a fi fericită. O relație de 17 ani nu este lucru puțin, mai ales când sunt atât de multe tentații în jur, dar Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof au reușit, contrar prognozelor.

119032516_3923289027687316_6728575458552354716_n119032516_3923289027687316_6728575458552354716_n

Ce spune Simona Pătruleasa despre căsnicia cu Sabin Ivanof

Prezentatoarea Știrilor Kanal D a dezvăluit cum a reușit să aibă o căsătorie atât de lungă, în podcastul Ilincăi Vandici de pe YouTube.

De 17 ani, Ilinca Vandici și Sabin Ivanof au ieșit în oraș numai împreună, niciodată fiecare cu prietenii lui, separat. Și nici n-au fost tentați să aibă vacanțe romantice, lăsând-o pe fiica lor, Ingrid, în grija altcuiva.

Simona i-a confesat Ilincăi Vandici că a fost judecată de foarte mulți oameni pentru felul în care a ales să își trăiască povestea de iubire.

„Eu cu Sabin, de 17 ani, noi nu aveam ieșiri cu fetele și cu băieții. Nu e secretul căsniciei, dar de când suntem împreună nu am stat despărțiți decât trei nopți. Noi nu ne-am despărțit niciodată și nici Ingrid de noi. Noi nu avem vacanțe romantice.

Niciodată nu am plecat fără ea. Unii ne-au judecat că sufocăm copilul, că nu e normal', a declarat Simona Pătruleasa în podcastul Ilincăi Vandici.

Citește și: Cum a debutat Simona Pătruleasa la TV, în urmă cu 17 ani:'Am ajuns întâmplător să lucrez în televiziune'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au depășit Simona Pătruleasa și soțul ei cel mai greu moment din căsnicie:'Mulți au ajuns să divorțeze din acest motiv'/ EXCLUSIV

Simona Pătruleasa, despre cele mai grele momente din căsnicia ei

Nu totul a fost lapte și miere pentru Simona Pătruleasa, de-a lungul anilor! Acum este liniștită și își trăiește în discreție viața de familie, dar au fost perioade când a suferit foarte mult din cauza paparazzilor mereu pe urmele ei.

„Am suferit foarte mult. M-au afectat. Am avut o perioadă în care nu-mi doream să ies din casă. Nu-mi plăcea să ies la restaurant.

Nu era plăcut. Eu nu m-am simțit bine. Mi se părea un preț mult prea mare de plătit', a completat Simona Pătruleasa.

Simona Pătruleasa, adevărul despre momentele grele din căsnicie

Într-un interviu acordat acum ceva timp revistei VIVA!, Simona Pătruleasa vorbea și despre cele mai grele momente din relația ei cu Sabin Ivanof.

De-a lungul timpului, mi-am dat seama că poți ajunge foarte ușor la conflict. Este foarte important să fii atent la ce spui, cuvintele pot să fie foarte dureroase, pot răni și este greu să ștergi ceea ce ai spus. Încercăm să fim mereu echilibrați, să nu ne certăm, în niciun caz nu ne jignim. Ne respectăm, asta este cel mai important.

Și în pandemie, considerată o piatră de hotar pentru multe relații, noi nu am avut nicio problemă. De când suntem împreună, de 17 ani, am fost despărțiți doar trei zile, în primele luni de relație.

În rest, nu am stat nicio zi, nicio noapte unul fără celălalt. Noi nu ne plictisim, am petrecut mult timp împreună.

Și când stăm și ne uităm la un film, fără să scoatem un cuvânt, nu ne plictisim. Pentru noi, acela este un timp frumos și valoros.

Ne plac aceleași filme, ascultăm aceeași muzică. Ne bucurăm de lucrurile simple, că putem savura împreună o înghețată, că suntem sănătoși, că mergem la un film„, ne-a declarat Simona Pătruleasa.

Totodată, vedeta Kanal D ne-a dezvăluit cum a reușit să treacă peste greutăți împreună cu soțul său.

Când le-am trăit (n.r. momentele dificile), mi s-au părut mai grele, m-am consumat mult, dar Sabin a fost mai detașat, nu-l afectau atât de mult și încerca să îmi ridice și mie moralul, să mă întărească.

El a fost mai puternic și datorită lui am trecut mai ușor peste toate. Ne-am sprijinit reciproc, însă el a fost pentru mine un sprijin mai mare„, spune vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton