Bianca Comănici, după ce a apărut cu o burtică suspectă la plajă: "Puteți observa destul de clar că..."

 Raiciu Adriana
.

Bianca Comănici, după ce a apărut cu o burtică suspectă la plajă. Bianca Comănici a postat mai multe imagini de la mare, însă fanilor le-a atras atenția o fotografie în care i se vede o burtică suspectă. Internauții s-au gândit imediat că vedeta ar fi însărcinată, iar răspunsul acesteia nu a întârziat să apară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Puterea dragostei, de la Kanal D. La momentul respectiv, bruneta a format un cuplu cu un băiat din casă, însă, după terminarea emisiunii, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și au decis să meargă pe drumuri diferite, separându-se cu mare scandal.

1-21-2

Bianca are o comunitate impresionantă de oameni în mediul online și mereu își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Recent, aceasta a postat o imagine de la mare, însă internauții au fost surprinși să vadă că bruneta are o burtică suspectă, gândindu-se imediat la faptul că bruneta este însărcinată. Ce răspuns le-a oferit prezentatoarea!

Citește și:Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini spectaculoase de la cea de-a doua nuntă.Evenimentul a avut loc pe moșia lui din Georgia

Citește și:Cum arată Dana Budeanu în costum de baie, la 43 de ani:'Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă'

Citește și:De ce nu și-a lăsat Claudia Pătrășcanu copiii în vacanță cu Gabi Bădălău:„Nu a anunțat pe nimeni

Citește și: Cum se descurcă Marian Godină în rol de tată:„Mi s-a părut mie cam ciudat…

Bianca Comănici, după ce a apărut cu o burtică suspectă la plajă

Bianca Comănici a postat mai multe imagini de la mare, însă una le-a atras atenția internauților în mod deosebit. Câștigătoarea Puterea dragostei s-a fotografiat într-o pereche de blugi scurți și sutineul de la costumul de baie.

Însă, fanii au observat imediat că bruneta și-a lăsat la vedere burtica, fapt care a stârnit un val de reacții în online. Mulți au întrebat-o dacă este însărcinată, iar răspunsul ei a venit imediat, infirmând zvonurile.

Totodată, aceasta a lăsat la vedere și celulita, făcând aluzie la declarațiile șocante făcute de George Buhnici.

'În prima poza puteți observa destul de clar ca sunt însărcinată și chiar dacă mulți sunteți surprinși… Trebuie sa știți că sunt însărcinată cu multe probleme la 23 de ani, cu un copil. În spirit de glumă și o mică demonstrație pentru cei care spun că la 54 de kilograme ale mele, am burtică. Și în a doua poză celulita!!! Mă omoară Buhnici ca am fost la plaja așa', a spus Bianca Comănici.

Cum se menține în formă Bianca Comănici

Pentru că vrea să devină cea mai variantă a sa, Bianca Comănici a decis să meargă la sală și a spus ce zone ale corpului își dorește să lucreze mai intens.

„Eu am mai făcut brațe, dar evitam gambele. Am început să fac antrenamente și pentru gambe, că simțeam că sunt cam moi', a explicat vedeta Kanal D.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton