Simona Hapciuc de la Survivor a cedat nervos din cauza lui Jador: "Mă demoralizează, plec acasă din cauza lui"

 Laciu Andreea
.

Spiritele s-au încins în echipa Faimoșilor, dar nu din cauza rivalilor, Simona Hapciuc de la Survivor a cedat nervos din cauza lui Jador, colegul ei de echipă. Rensiunile au atins cote maxime, iar Faimoșii au început să îl acuze pe cântăreț că el este cel care pornește constant cele mai multe scandaluri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că atrăsese inițial simpatia publicului, acum Jador a început să fie criticat de către colegii de echipă. Nu doar că se aprinde ușor, dar nu ține cont nici de persoana care se află în fața lui. Indiferent dacă este un rival din echipa Războinicilor ori din propria lui tabără, Jador pornește imediat o ceartă.

Începutul jocului din episodul 3 Survivor părea să fie unul favorabil Faimoșilor. I-au condus cu un scor promițător, de 5-2. Însă, adversarii în albastru s-au regrupat rapid, și-au revenit și au reușit să câștige lupta. Această înfrângere a pornit un adevărat război al replicilor dure printre celebrități.

Ce visa să devină Jador de la Survivor. Nu ți-l imaginai cu o astfel de slujbăCe visa să devină Jador de la Survivor. Nu ți-l imaginai cu o astfel de slujbă

Scandal între Simona Hapciuc și Jador la Survivor

Înfrângerea le-a dat bătăi de cap, iar echipa Faimoșilor pare să fie foarte instabilă momentan. Cu toate că au și concurenți care au impresionat pe traseu, precum Culiță Sterp sau Roxana Nemeș, pare că vedetele nu reușesc să se înțeleagă între ele. Cearta pornită după ce Jador a făcut-o cu ou și cu oțet pe Simona i-a uimit pe telespectatori.

„Ți se pare că ascultă de cineva? Am încercat să vorbesc cu el și mi-a zis: mai lasă-mă-n p… în pace, n-am chef de tine. Eu nu mai pot. Pe mine, el (n.r.: Jador), mă demoralizează complet. Eu vreau să plec acasă din cauza lui. Îmi ia toată energia din mine și dă cu mine de pământ. Mă jur”, a spus Simona Hapciuc, plină de nervi.

„Oarecum mă cert cu războinicii. Dar nu mă cert. Așa sunt eu mai competitiv. Nu îmi place să pierd”, a declarat ulterior Jador, despre comportamentul lui agresiv, după înfrângeri.

Citește și: Scandal la Survivor între Georgiana Lupu și Musty Camara! Au fost la un pas de bătaie

Citește și: Carmen de la Sălciua, mărturisiri neașteptate despre actuala iubită a lui Culiță Sterp: 'A fost la nunta noastră'

Citește și: Roxana Ghiță și Musty, ipostaze tandre la Survivor! Cum au fost surprinși cei doi concurenți

Cine este Simona Hapciuc de la Survivor

Simona Hapciuc este actriță, vedeta de televiziune și antrenoare de fitness. A practicat nu mai puțin de 12 ani kickboxing și are multă experiență în industria sănătății și fitness-ului.

Simona Hapciuc este cunoscută publicului după ce a jucat în Trăsniții, cel mai longeviv serial de comedie din lume, care a intrat și în Cartea Recordurilor. Serialul a durat 17 ani, are 34 de sezoane și peste 2000 de episoade.

Serialul a fost declarat cel mai lung sitcom din lume și a reușit chiar să depășească celebra animație „The Simpsons.

Simona Hapciuc de la Survivor: „Sunt actriță de meserie'

De asemenea, a jucat și în mai multe piese de teatru și a filmat scene fierbinți cu doi actori cunoscuți: Codin Maticiuc şi Cosmin Natanticu. Totul s-a întâmplat în comedia „Inve$titorii’, regizată de Iura Luncaşu.

‘Sunt actriță de meserie, am jucat într-un serial, în foarte multe piese de teatru și voi apărea într-un film. Pasiunea mea pentru sport este de la tatăl meu. Eu de la 16 ani mi-am dorit să fac o carieră în acest domeniu, dar din cauza accidentărilor nu am reușit. Este greu, dar frumos. Copilul meu a făcut primii pași în sală, eu întorcându-mă la antrenamente când el avea doar zece săptămâni’, a precizat blondina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton