Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a apărut în brațele lui Gabi Bădălău: "Mă simt iubită"

 Cica Cristina
.

Bianca Drăgușanu se află în vacanță, în Maldive. Blondina a plecat cu Gabi Bădălău și de atunci au apărut o serie de imagini care i-a avut drept protagoniști. Fosta soție a lui Alex Bodi pare să se simtă excelent în vacanță și chiar a simțit nevoia să o spună public!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt plecați în Maldive, iar lucrurile par să fi evoluat între cei doi. Cu toate că niciunul dintre ei nu a confirmat relația, imaginile vorbesc de la sine.

După vacanța de la munte când ar fi început totul și întâlnirea din Dubai, acum nu mai există dubii că au plecat într-o escapadă în Maldive. Bianca Drăgușanu a postat imagini din camera de la hotel, unde domnea o atmosfera romantică: inimioare pe pat din petale de trandafir, lumânărele, spumă și petale de flori în cadă.

Bianca-Dragusanu-si-Gabi-Badalau-1-1Bianca-Dragusanu-si-Gabi-Badalau-1-1

Bianca Drăgușanu, în vacanță cu Gabi Bădălău

Chiar dacă până acum au mizat foarte tare pe discreție, cei doi nu se mai feresc deloc ca la început. Deja le-au scăpat mai multe detalii care le-au dat de gândit fanilor, iar după ultima fotografie apărută cu cei doi nu prea mai există dubii.

Bianca Drăgușanu a ținut chiar să transmită un mesaj, care pare să indice cât de fericită este în brațele fostului partener al Claudiei Pătrășcanu.

'Fericită și iubită, așa mă simt eu acum', a transmis Bianca Drăgușanu de pe plaja din Maldive.

Relația lor ar fi atât de serioasă, încât apropiații susțin că au deja planuri de căsătorie, potrivit Spynews. Desigur, acest lucru va putea deveni realitate numai când se va finaliza procesul cu fosta parteneră, Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău, în război cu fosta parteneră

Scandalul dintre Gabi Bădălău și mama copiilor lui nu este nici pe departe aproape de final! Cei doi își aduc reciproc acuze și se pare că nici de dragul copiilor nu pot ajunge la un numitor comun.

Luptă cu toate armele pentru custodia copiilor. Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, nu se dă bătută, fiind convinsă că le va fi mai bine copiilor cu ea alături.

Ultima dată, Claudia l-a acuzat pe tatăl copiilor ei că își bate joc pentru că a anulat încă o dată programarea pentru consilierea copiilor, el fiind în vacanță.

„Consider că toate aceste tergiversări de a nu se prezenta sunt intenționate… acesta având total alte interese personale și ca încă o data arată dezinteresul fata de copiii noștri care erau astăzi programați, repet, pentru aceasta consiliere. Nu înțeleg de ce tot fuge acest tată, de ce îi este teamă și de ce atâtea telefoane și anulări când este vorba despre doi copii minori, puși in pericol. Tot astăzi, după cele întâmplate, am făcut o cerere către instituția Protecția Copilului care au menționat faptul ca nu-l pot obliga pe tatăl copiilor nici sa facă testul psihologic, dar nici sa i mai consilieze pe cei doi copii„, a transmis ea indignată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton