Adriana Iliescu a rupt legătura cu cel mai apropiat om din viața ei. Ce se întâmplă cu cea mai în vârstă mamă din lume

 Lupescu Anca
.

Adriana Iliescu a rupt toate legăturile cu singurul apropiat din familia ei. Cea mai bătrână mamă din lume, în vârstă de 83 de ani, se ferește cât poate de virusul care face ravagii în toată lumea. Mai mult, cel mai probabil aceasta s-a mutat la casa ei de la țară, pentru că vecinii spun că nu au mai văzut-o de mult la apartamentul din București.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Medicul ginecolog Bogdan Marinescu, de la Maternitatea Giulești, este omul care i-a fost Adrianei Iliescu cel mai apropiat. El a fost cel care a ajutat-o să rămână însărcinată și a avut grijă de ea pe tot parcursul sarcinii.

Pare incredibil, dar medicul nu mai știe nimic nici el de Adriana Iliescu. Nu au mai vorbit de mai bine de doi ani

'Nu am mai vorbit cu Adriana Iliescu de vreo doi ani. A trecut repede timpul şi cu condiţiile actuale legate de pandemia asta nu prea mai aveam cum să luăm legătura. Dar cred că toate lucrurile sunt în ordine, fiindcă altfel, într-un fel sau altul aş fi aflat'.

descărcare-41descărcare-41

'Pot să vă spun că Eliza e fată bună, se numără printre premianţii clasei, şi asta nu de ieri, de azi', a spus Bogdan Marinescu, pentru impact.ro.

'Adriana Iliescu şi dorinţa ei de a avea un copil au fost întâmpinate cu multe prejudecăţi. Îmi amintesc acea perioadă în care am asistat-o pe parcursul naşterii şi vreau să revin cu precizarea că Eliza este fata sa biologică, fiindcă nu există vreun alt părinte al său pe această lume.

Nu a fost niciodată vorba în acest caz despre un vreun embrion gata conceput, ci despre o fertilizare in vitro, cu materii prime, dacă pot spune aşa, de la donatori voluntari şi absolut necunoscuţi până astăzi. Pe de altă parte, Adriana Iliescu şi-a dorit atât de mult un copil încât ştia enorm de multe lucruri despre ce avea să se întâmple. Putea să dea lecţii, ca orice alt medic aproape. Dar asta nu mă miră, dat fiind faptul că ea a fost profesor universitar de limba română', a rememorat pentru Bogdan Marinescu cele întâmplate cu 16 ani în urmă.

Adriana Iliescu avea 67 de ani atunci când a născut-o pe Eliza și era perfect sănătoasă. Mai mult, femeia care a intrat chiar și în Cartea Recordurilor și-a revenit rapid la silueta pe care o avea înainte de naștere.

'Adriana Iliescu avea, la data naşterii, analize cu rezultate mai bune decât aveam eu, medicul ei asistent. Iar o lună mai târziu, după naşterea Elizei, revenise la greutatea corporală de dinainte de naştere. Asta înseamnă după mine că Adriana Iliescu a ştiut mereu să ţină lucrurile sub control', ne-a mai declarat medicul.

Adriana Iliescu nu renunță la avere

Adriana Iliescu, în vârstă de 82 de ani, a făcut o contestație la executarea silită pentru 1.500 lei. Desigur, la aceasta se adaugă costurile acțiunii

De asemenea, în urmă cu două luni, Adriana Iliescu a decis să mai deschidă trei acțiuni împotriva rudelor sale. Fosta profesoară solicită ca executarea să fie amânată de urgență, timp în care contestația să fie analizată de magistrați.

Citește și: Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu, cea mai batrână mamă din România.Nu a mai fost văzută de vecini de trei săptămâni: „Poate se simte rău'

Citește și: Adriana Iliescu a pierdut un proces și ar putea fi excutată silit.Moștenirea fiicei sale, Eliza, în pericol!

Citește și: Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, este într-o situație disperată!Ce datorii are la întreținere

Citește și: Ana Baniciu, nașa de cununie pentru Sandra Izbașa și Răzvan Bănică.Primele declarații

În ceea ce privește lupta împotriva COVID-19, până la acest moment Eliza și Adriana Iliescu s-au protejat și nu au contractat noul coronavirus. Au purtat măști și intenționează să-și facă și vaccinul de îndată ce va fi disponibil.

Mergem cu masca pe față, o punem atât pe gură, cât și pe nas, pentru că am înțeles că așa este problema cu acest coronavirus, că pe nas intră virușii. Și să ne rugăm lui Dumnezeu, ce să facem, alte variante nu avem, decât să ne rugăm să așteptăm să treacă, iar când o veni vaccinul, o să vedem cum facem și cu vaccinul de coronavirus. În rest, suntem foarte ocupate cu atâtea și atâtea lucrușoare, v-am spus, cu școala online pe care Eliza o parcurge cu brio’, a spus Adriana Iliescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton