Ce s-a întâmplat în seara în care Ioana a fost bătută de Ilie Năstase: "Nu ştiam dacă mai ies vie"

 Cica Cristina
.

Ioana și Ilie Năstase au fost protagoniștii unui scandal de proporții la finalul săptămânii trecute. Violentul incident s-a soldat cu un apel la 112, cu toate că soția fostului tenismen a decis să nu depună plângere. Ioana Năstase a povestit cum s-a întâmplat totul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Început de an greu pentru cuplul Ioana – Ilie Năstase! Ioana Simion a sunat la 112 ca să-și reclame soțul, subliniind cât de norocoasă a fost că a scăpat teafără. Totul s-a întâmplat vinerea trecută, în București, după ce femeia s-a întors de la munte, acolo unde și-a serbat ziua onomastică.

Ioana Năstase a decis să rupă tăcerea și a spus tot ce s-a întâmplat în seara cu pricina. Iată întregul film al evenimentelor.

Ioana-si-Ilie-Nastase-1-1Ioana-si-Ilie-Nastase-1-1

Nick Rădoi nu a fost motivul conflictului dintre Ioana și Ilie Năstase

În primul rând, soția lui Ilie Năstase a ținut să sublinieze că scandalul nu a plecat de la Nick Rădoi, precum s-a speculat până la acest moment.

Ioana, care abia se întorsese de la munte, a luat masa în oraș cu Ilie, iar la întoarcere și-a dat seama că soțul ei este nervos însă nu și-a imaginat nicio clipă ceea ce urmat.

Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Nu, eu sunt un om cu coloană vertebrală, care ştie să pună punct între trecut şi prezent. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă„, a spus Ioana pentru Click!

Citește și: Ilie Năstase susține că s-a împăcat cu Ioana, dar soția lui neagă:„Sunt o femeie foarte calculată'

Citește și: Cosmina Adam, asistenta de la Acces Direct, s-a despărțit de iubit:„Nu mai avem ce să ne spunem'

Citește și: Reacția fiului Ioanei Simion, după ce a aflat că Ilie Năstase a bătut-o.Ce s-a întâmplat înainte de scandal

Citește și: Previziunile lui Carmen Harra pentru Ilie Năstase, după ce și-ar fi bătut soția:”Rămâne singur în final!”

Ioana Năstase: „Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea”

Ioana Năstase a povestit că pur și simplu s-a trezit în mijlocul unor serii de plame și a fost un moment în care nici nu a știut dacă va mai ieși vie sau nu din mijlocul bătăii. A sunat la 112 și imediat ce a fost salvată de oamenii legii a plecat la Constanța.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa„, a subliniat Ioana Năstase.

Ioana Năstase: „Ilie este un om extrem de influențat”

Ioana spune că nu i-a dat absolut nici un motiv soțului ei pentru un astfel de comportament, însă a subliniat și cât este de influențat de prieteni. Nu a depus plângere împotriva lui, însă imediat după ce s-a întâmplat ar tinde mai degrabă spre divorț.

Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar', a conchis Ioana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton